En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

cani yi listeme ekliyorum o halde teşekkürler
,iyi seyirler..

en son anthony hopkins-ayin : hiç sevmedim anthony hopkinsi çok sevmeme rağmen

ve berlin kaplanı : beğendimeğlenceli bir filmdi

The Skin i live in- Bizde özellikle hapishanelerde tecavüzcülere yapılanların başka bir şekli. Doktorumuz fazla uğraşmış ve biraz masraf etmiş aldığı intikamla :) Yani filmi beğendim mi beğenmedim mi bilmiyorum, ilk defa bir film ile ilgili fikirsiz kaldım :))

In Time- Yer yer sıkıcı olsa da güzel bir filmdi. Değişik ve farklı bir senaryo olmuş. Para tamamen kalkıyor, para yerine zamanınızı kullanıyorsunuz. Herkes 25 yaşında görünüyor, 25 yaşında duruyorsunuz sonra zaman geriye işlemeye başlıyor yani sizin aleyhinize. Otobüse biniyorsunuz 2 dakika ödüyorsunuz, kiranız mesela 1 ayınızı götürüyor. Her zamanki gibi yine şanslılar zenginler, sınıfsal farklıklar filmde çok belirgin ve zaman uğruna işlenen cinayetler vs. Tavsiye ederim zamanınızı boşa harcatmayacak bu film :))

Son düzenleme:
Dikkat Bebek Var
(What To Expect When You're Expecting)

kesinlikle çok eğlenceli özellikle anne adaylarına tavsiye edeceğim bir film :)

Hafta sonu bir Tim Burton filmi olan Dark Shadows'a gittik. Kahramanımız Barnabas, aşkına karşılık vermediği bir cadı tarafından önce vampire çevrilir, sonra da bir tabuta mahkum edilir. 200 yıl tabutta rövaşata oynayan vampirimiz, şans eseri mahkumiyetinden kurtulur ama yıllar geçmiş, dünya oldukça değişmiştir. Neticede; bir yandan intikam planları kurarken, bir yandan da yeni dünya düzenine ayak uydurmaya çalışacaktır.

Hem yönetmeni, hem de demirbaş kadrosu olan Jhonny Depp, Helena Bohem Carter'ı pek sevdiğimden filmden beklentilerim oldukça yüksekti. Lakin feci bir hayal kırıklığına uğradım. Hikaye güzel ama böyle güzel bir hikaye ancak bu kadar kötü kurgulanabilir. Film sürükleyicilikten nasibini alamamış, oyunculuklara diyecek sözüm yok ama doğru dürüst görsellik ve diyalog olmayınca, filmden kopuyorsunuz ister istemez. Sanki Tim Burton yapmamış da, kandırılıyoruz gibi hissettim. Üstüne bir de Jhonny Depp'in ne kadar yaşlandığını görünce, kadere isyan ede ede eve geldim.

Boş zamanınız varsa, evde izlenebilecek bir film. Sinemaya gitmeye değmez.

my sasha girl (güney kore versiyonu)
ve bir kore filmi daha mahvetti beni
söylencek söz yok, izleyin ve görün derim

açık deniz
konusu tamamen gercek bu yuzden ızlenıyor
cekımı el kamerasıyla yapılmıs gıbı ...
tavsıye edebılırım

Paylaşıldımı bilmiyorum amaAÇLIK OYUNLARI süper bir filmdi, tabi bilim kurgu sevenlere bence 10 üzerinden 10

MAHŞER GÜNÜ ismiyle alakasız saçma bir filmdi hele sonu çok saçmaydı 10 üzerinde 4 veriyorum

En sevdiğim aktörlerden biri olan Johnny Depp için izlediğim geçen hafta sinemalara gelen KARANLIK GÖLGELER süper olmasada fena olmayan bir filmdi 10 üzerinde 6 diyebilirim

merhaba arkadaşlar burda olan burda kalır çok güzel o filmi 50 kere izlemişimdir :) çok seviyorum o filmi çok eğlenceli ve sevginin önemini anlatan bir film. Şu son zamanlarda açlık oyunlarına bayıldım, 2.si de çıkacakmış, tarihi hakkında bilgisi olan var mıdır acaba, şimdiden çok teşekkürler.

kızlar aranızda bana gerçekten gerçken bi gerilim filmi önerebilcek olan var mı? sürükleyici ve çok güzel izlenmeye değer.

eski ya da yeni fark etmez:18::18::18::18:

kızlar aranızda bana gerçekten gerçken bi gerilim filmi önerebilcek olan var mı? sürükleyici ve çok güzel izlenmeye değer.

eski ya da yeni fark etmez:18::18::18::18:

Dead Silence ' ı öneriyorum ve bir de Orphan.
The Others da olabilir.Bunlar bence baya bi gerilimdi:)

kocişle en sevdiğimiz şey film izlemek dün iki film izledik işki the exotercist ti ben niyeyse pek korkadım ama güzel bi filmdi boş diildi diğeride dedemin insanları bunu beğendim babam ve oğlum kadar diildi ama yinede beğendim az daha ağlıyodum kociş olmasa ağlıcaktım valla sonra dalga geçiyo ondan o varken ağlamamaya özen gösteirorum :)

bide bana böle şizofren filmi öneririmisiniz rica etsem makinizt yada akıl oyunları gibi:) çok seviorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…