• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

En son "Sen Kimsin" filmine gittim. Biraz ağır işliyor sanki ama idare ederdi.

geçen hafta sen kimsin filmine gittim sinemaya ama hiç beğenmedim. Tolga Çevik daha iyisini yapabilirdi neredeyse hiç gülmedim açıkçası komik falan değildi tavsiye etmem arkadaşlar saçma sapan zaman kaybı bişey olmuş.

Hunger Games(Açlık Oyunları) Şiddetle tavsiye ederim. Bu yılın en çok beklenen filmi olmuş. O Twilight saçmalığını bile geçmiş yani siz düşünün :)

Ben geçtiğimiz hafta sonu "Titanların Öfkesi"ne gittim. 3D olarak izledim ve çok beğendim filmi. Kurgu ve efektler süperdi. Toby Kebbel çok iyiydi.

İzlenilebilir güzel bir film..

Kendisini erkek gibi hisseden transeksüel olarak tanıtan bir kadının yaşamı. Biyogrofi ve gerçek yaşam ile paralel olduğunu bilerek izlemek şaşırtıcı bir etki bırakıyor.
Daha ileri gidip bıraktığı etki ve fikir hakkında yorum yapmak istiyorum ama izleyecek olanın keyfini kaçırmak istemem. İzlemeyecek olan yorum da okumak istemeyecektir.

Kendisini erkek gibi hisseden transeksüel olarak tanıtan bir kadının yaşamı. Biyogrofi ve gerçek yaşam ile paralel olduğunu bilerek izlemek şaşırtıcı bir etki bırakıyor.
Daha ileri gidip bıraktığı etki ve fikir hakkında yorum yapmak istiyorum ama izleyecek olanın keyfini kaçırmak istemem. İzlemeyecek olan yorum da okumak istemeyecektir.

:d 'erkekler ağlamaz', 99 yılında gösterimde olan.

Zindan Adası'nı izledim dün. Güzel bi filmdi. Dikkatle izlenmesi gereken bi film zaten filmin sonunda bunu anlıyorsunuz tavsiye ederim.

eğer dram filmlerinden hoşlanıyorsanız ve hollywood'un dışına çıkıp dünya sinemasından birşeyler izlemek isterseniz iran yapımı "A Separation / Bir Ayrılık" filmini ve hint yapımı "Black / Siyah" filmini şiddetle tavsiye ederim.

The Avengers

trailer
[video]http://www.imdb.com/video/imdb/vi3899040025/[/video]
cuma günü beni bekler izlemeden tavsiye edeceğim süper ötesi fantastik bileşimi film :27:
önce tek tek captain america, iron man, thor, hulk izledim şimdi bu filmi izlemek için resmen sabırsızlanıyorum

Forrest Gump ı izledim dün akşam...Çok beğeniyorum tavsiye ederim...Tekrar tekrar izlediğim filmlerden

Aşk Yemini '' izledim geçen akşam huzurlu günün yorgunluğunu atmak için birebir :16: Aşk yalnızca bir defa olur ve sonsuzdur:16:

Back