• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kızlar biz hergün günde en az 2 film izliyoruz dvd den sinemaya da gidiyoruz arada ama evde eşimle birlkte film izlemk kadr keyifli birşey yok en son maymunlar cehennnemi kaçış a gittik (aksiyon güzell) evde izlediklerimz ve beğendiklerim arasındankovboylar ve uzaylılar, insan kırkayak- (bu film dehşet aynı zamanda mide bulandırıcı),, ölüm zinciri bunlar gerilim korku sevenler için .kolpaçino bomba çok komik :) -hızlı ve öfkeli rıo soygunu ,bunu şiddetle öneririm film baştan sona ekşın hareket heycan ,sürekliyici izleyin derimm..;) şimdilk aklıma glen bukadr :51:

yangın var ı izledim izlenebilir keyifli bir film ayrıca inceden msj veren..

ben de en son yangın var ı izledim güzel bir yol hikayesi.ben çok keyif aldım ve samimi buldum filmi. Karadeniz ve Doğu kültüründen kareler var. Tavsiye edilir arkadaşlar.

sherlock holmes gölge oyunlarını izledim bence çok güzeldi eğer ilkini de izleyip beğendiyseniz bence bunu da beğenirsiniz tavsiye ederim :)

film eski olmasına rağmen yeni izledim ve çok duygulandım.
1994 de ruanda da yaşanan soykırımı anlatıyor.tavsiye ederim.dram ağırlıklı bir film..

Eklentiler

• $affiche.jpg
    $affiche.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 54
Entelköy Efeköy'e Karşı'yı izledim geçen hafta..
Tavsiye ederim.Şahin Irmak gerçekten harika bir performans sergilemişti..
Gülmekten gözlerimden yaş geldi bazı sahnelerde..:1:Bir de verdikleri mesaj gerçekten harikaaa...

sherlock holmes gölge oyunlarını izledim bence çok güzeldi eğer ilkini de izleyip beğendiyseniz bence bunu da beğenirsiniz tavsiye ederim :)

ben de dün izledim... acayip keyifliydi... ilkini izlememiştim ama en kısa zamanda izleyeceğim onu da...
adamın tarzına bayıldım... ukala olup bu kadar eğlenceli olunabilir heralde...

ben de kesinlikle tavsiye ederim...

Gecen haftalarda bol bol sinemaya gittim.Merak edenler için de yorumlarım:
Moneyball(Kazanma Sanatı):Başlı basına bir Brad Pıtt filmi.Sevenleri kacırmasın derim.Yaslanmıs onu farkettik.
Dedemin İnsanları(Çağan Irmak filmi):Aslında gitmeme sebep filmin çok iyi oldugunu duymamdan baska birsey değil.Ben aynı seyi söyleyemeceğim acıkcası.Duyguların aktarımı,oyunculuklar güzel.Senaryo bir yerde tıkanıp kalıyor sanki.Öyküde bir eksiklik hissettim ben.
Görevimiz Tehlike :Basit bir aksiyon filmi olmus sanki serinin diğer filmlerini hiç bilmemekle birlikte fazla abartıldığını düşünüyorum.
Kacış:Tv aksiyon filmlerinden bir farkı yok.Benim gibi zaman ayırabilenler için olabilir tabi.Ama sağlam bir film değil.
Labirent:Türk sineması kazansın düşüncesiyle gittiğim bir film.Gelişimi görmek acısından güzel bir film.Timuçin Esen ve Meltem Cumbulu ikili olarak sinemada yakıstırdım.
Sherlock Holmes Gölge Oyunları:Serinin ilk filmini de izlemiştim seviyorum zaten bu tarzı ve filmi.Eğlenceli buluyorum.Hoş vakit geçirmek için iyi bir secim.
Kurtulus Son Durak:Bu filmi bugün izledim taze taze yorumlayabilirim.Belçim Bilgim,Demet Akbağ,Asuman Dabak gibi basarılı isimler var.Belçim Bilgim genç bir isim olmasına ragmen rolünün hakkını verdiğine inanıyorum.Türkiye gibi kadına şiddet olaylarına duyarsız kalınan bir ülkede bazı seylere dikkat cekeceğini umuyorum.Aslında yasanan dramların trajikomik bir yanına da görüyoruz filmde.Tavsiye ederim.Farklı bakıs acılarına acık bir film.

Hala daha adını telaffuz ederken bile gözlerimin dolmasına sebep olan bir film.
Kızkardeşim ve arkadaşlarım tavsiye ettiğinde adını duyunca gülüp geçmiştim.
Fakat geçen hafta kardeşim cd yi getirip önüme koyunca boş bir vaktimde açtım, başladım izlemeye.
İzledikçe daha önce izlemediğime pişman oldum.
Aman Allah'ım...
İnsan hayatı ne kadar ucuz dedim içimden.
Özellikle evli olup, eşini aldatan, ona buna giden erkekler izlemeli dedim.
Koskoca bir hayatı söndürdü o adam.
Eşinin, kızının ve kızını seven adamın hayatı bitti.
Ne kadar acı.
Ve ne kadar da yaşanması yüksek bir ihtimal....

Sherlock Holmes Gölge oyunları diyorum.. Müthiş özellikle sinemada izlenmesi gereken nadir filmlerden :)

11e 10 kala. Hatıra bağımlısı yaşlı bir amca/dede ile apartman kapıcı görevlisi Ali'nin -nejat işler- kesiştiği filmi
kadın yönetmen amcasından esinlenerek yönetmiş.

Bisikletli çocuk. Huzursuz bir film.
Gerçek olan huzursuzluk bırakıyor denebilir bu izleti için.

Pandora'nın kutusu. Ergen torun Murat ile Nusret nine arasındaki büyükleri utandıracak bir öykü.

Twilight serisinin son filmine gitmiş bulunuyorum..Ben ettim siz etmeyin(zevkler tartışılır)..İlk ikisini seyretmiş biri olarak yönetmene teessüf ediyorum onlar yine bir kaç sahne hayrına romantik diye izlenebiliyordu bu ne bu neeee!İlk yarım saat belki 1 saat gerdek gecesiyle geçiyor bööööeeeh!İşte Edward çok güçlü ya kızla işi pişirirken karyolanın başı sökülüyor abooovvv ne heyecanlı bu ne yaratıcılık daha ilginç bi şey düşünemediniz mi?Tamam romantik yapmaya çalışmışsınız ama hafif neyse uzatmayacağım beğenmedim.Geri kalan sahnelerde doğumla geçiyor..Kanlar manlar ööööfff bayıldım yok böyle vahşet...:37:Komikte bulmadım ki alayına izleyeyim..Hayatımı sen mahvettin beni beyle kahrettin...Ne istedin zalim..Fonda arabesk çalınabilirdi filmde yani ..bilemiyorum?:31:

kesinlikle hem gülmek hem ağlamak istiyorsanız 3 idiyot u şiddetle tavsiye ediyorum hint filmi ve en az 2 kere izliyceksiniz :)

Dün Ata Demirer'in Berlin Kaplanı filmini izledim. Bence güzel vakit geçirmek ve eğlenmek için birebir.Ben çok güldüm zaten Ata Demirer tek başına bile başlı başına komik :)) Tavsiye edilir arkadaşlar.

harry potter ve ölüm yadigarları
bütün serinin izlenmesi gerektiğini düşünüyorum

Back