• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bir zamanlar anadoluda yılmaz erdoğan,ve bir nri bilge ceylan filmi,izlemeyen varsa kalmasın derim,başta sıkıcı gibi ama düşünüp kafa yoracağaınız çok şey olacak.çok çok güzel bir film.olay yeri savcısının gece ekiple ve zanlıyla cesedi arama hikayesi.

"Babamın Penguenleri "

Jim Carrey başrolde çok komik değil ama ben sevdim

The Help (Yardımcı)- Duyguların Rengi...
Biraz önce bitirdim çok güzel bir filmdi herkese tavsiye ediyorum...

bugün izleme şansı buldum:)
pek hoşuma gitmedi.ilk film daha iyi bence

Eklentiler

• $20060815070445matrixrel.jpg
    $20060815070445matrixrel.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 42
Sınırların Ötesinde (İngilizce: Beyond Borders) 2003 yılında Martin Campbell tarafından yönetilmiş, Angelina Jolie'nin ve Clive Owen'ın başrolleri paylaştığı yardım çalışmaları hakkında bir filmdir.
tavsiye ederim....:54::54:

bi kaç tane yazıcam arkadaşlar.birincisi içimdeki yangın çok başarılı bi film.kaybedenler kulübü var sonbahar filmi de harika he birde pandoranın kutusu var.eminim hepsini beğenirsiniz:52:

Ben en son FETİH filmini izledim. Ufak tefek eksikliklere, senaryo hatalarına rağmen çok başarılı bir film. Görsellik mükemmel. Savaş sahneleri gerçekten çok iyi. Mutlaka izleyin

Sinemada izlemedim ama "BLACK" isimli bir film izledim.
Tek kelime söyleyebilirim müthişti!
Öyle ders verici ve derinden etkileyici bir film ki... Tavsiye ederim.

Fetih -1453, arandığı zaman ufak tefek hatalar bulunabilir ,genel olarak başarılı beğendim.

turist- geçen sene gösterime girdiğinde hemen izleyemediğime üzüldüğüm bir film yeni fırsat bulabildim,
her zamanki gibi johny deep harikaydı angelina jolie de hoştu.

Back