• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Pırtışım iyi, keyfi yerinde, büyüyor. Şubatta kısırlaştırma ameliyatı yaptırmayı düşünüyoruz.

aman*aman*masallahh-*pırtısıma*ohh*kısırlastırma*amelıyatıda*olsunda-cıcık-olsun-kuzum
ıpekcan-abbası*oldu*sımdı*donemede*gırmıyo*rahatladı*hayırlısıolsun*tatlımbenıde*haberdar*et*tatlımm

prenses sana geçen gün izlediğim children of men (sonmut) filmini önerebilirim.dram ve aksiyon filmi
ya da poseidon'dan kaçış ve ya 2008 yapımı cloverfild (canavar) var o da güzel

ama izlemişsindir sen bunları ya:))

poseıdondankacıs*canavar-sonumut*ızlemıstım*tatlımm*sanırım*tumfelaket-fılmlerı*tukkettım*ben*goktası-dunyayacarpma-fılmlerınıde*bayyaızledım
kaldımı*bılmıorum-ızlemedıgım

The Cloverfield filmini ben de tavsiye ediyorum. El kamerası ile çekilmiş, kaliteli bir film. Rec gibi, el kamerası metodlu.

evet-canım*elcameralı-cekım-ayrı-hava*katmıs*fılme*rec*gıbı-bıfılm*dahavardı
oda-elcameresınla*cekılmıstı-adını*cıkaramadım0sımdık
guzeldı*canavarda

The Cloverfield filmini ben de tavsiye ediyorum. El kamerası ile çekilmiş, kaliteli bir film. Rec gibi, el kamerası metodlu.

evet-canım*elcameralı-cekım-ayrı-hava*katmıs*fılme*rec*gıbı-bıfılm*dahavardı
oda-elcameresınla*cekılmıstı-adını*cıkaramadım0sımdık
guzeldı*canavarda

kızlar dün akşam türkçe ismi mezarına tüküreceğim

bugün de 127 saati izledim.öneririm çok güzeldi

mezarına tüküreceğim soldaki son ev tarzında.127 saat ise macera,gerilim tarzında bu film gerçekte yaşanmış zaten

Eklentiler

• $i_spit_on_your_grave_ver2.jpg
    $i_spit_on_your_grave_ver2.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $127-Hours-521007.jpg
    $127-Hours-521007.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

mezarına tüküreceğim soldaki son ev tarzında.127 saat ise macera,gerilim tarzında bu film gerçekte yaşanmış zaten

canım*127saat*dagcı*hıkayesımı*mahsurkalma
falan

canım*127saat*dagcı*hıkayesımı*mahsurkalma
falan

evet dağda mahsur kalma filmi
aynen gerilim hattı gibi ama 127 saat filminde mutasyona uğramış insan falan yok:))
öneririm yine de daha vizyona girmedi film şubatın 12 sinde mi ne girecekmiş ve oscar'a adaymış film ben internetten izledim bugün

evet dağda mahsur kalma filmi
aynen gerilim hattı gibi ama 127 saat filminde mutasyona uğramış insan falan yok:))
öneririm yine de daha vizyona girmedi film şubatın 12 sinde mi ne girecekmiş ve oscar'a adaymış film ben internetten izledim bugün

aaa bana gore o zaman fılmcıme sorayaım netten ızleyemıyorum
kota asılınca yuklu gelıo fatura

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa*bana-gore*ozaman*fılmcıme*sorayaım*netten-ızleyemıyorum
kota*asılınca*yuklugelıo-fatura

haa tamam zaman:)
ama vizyona girmemiş daha,cd'si çıkmamıştır
bir de mezarına tüküreceğim'i izledin mi?
soldaki son ev,testere karışımı bir şey.konuyu anlamışsındır azdan çoktan:9:

haa tamam zaman:)
ama vizyona girmemiş daha,cd'si çıkmamıştır
bir de mezarına tüküreceğim'i izledin mi?
soldaki son ev,testere karışımı bir şey.konuyu anlamışsındır azdan çoktan:9:

ızlemedım onu bulursam ızleyım o zaman tatlımm
gece servısını ızledınmı shutle

Son düzenleyen: Moderatör:

bulancakcım ilgimi çekti filmler
127 saatikesinlikle sinemada izleyecem sabr edip
ama ki şu mezarına tüküreceğimi en kısa zmnda izlerim
yalnız az araştrdım 1978 yapımıymış doğrumu?
yenisi var mı?

bulancakcım ilgimi çekti filmler
127 saatikesinlikle sinemada izleyecem sabr edip
ama ki şu mezarına tüküreceğimi en kısa zmnda izlerim
yalnız az araştrdım 1978 yapımıymış doğrumu?
yenisi var mı?

127 saati kesinlikle izle derim,insan izlerken ben olsam ne yapardım acaba diye düşünüyor.filmle ilgili fazla bilgi vermeyeyim:)
o mezarına tüküreceğim de gerçekte 1978 yapımı ve yenisini çevirmişler 2009 yapımı mı ne?ben onu izledim yeni versiyonu yani.biraz cinsellik var yani soldaki son ev gibi.izlediysen anlarsın ne demek istediğimi.sonrası da testere filmine dönüyor:)
ben internetten izledim 2 filmi de altyazılıydı ama görüntü kalitesi güzeldi:)

Son düzenleme:
127 saati kesinlikle izle derim,insan izlerken ben olsam ne yapardım acaba diye düşünüyor.filmle ilgili fazla bilgi vermeyeyim:)
o mezarına tüküreceğim de gerçekte 1978 yapımı ve yenisini çevirmişler 2009 yapımı mı ne?ben onu izledim yeni versiyonu yani.biraz cinsellik var yani soldaki son ev gibi.izlediysen anlarsın ne demek istediğimi.sonrası da testere filmine dönüyor:)

saol cnm bilgi için
dediğim gibi 127 saati dişimi sıkıp sinemada izleyeceğim nede olsa sinemanın büyüsü bir başka
diğer filmi de yarın izlerim
evet önceden izledim sol da ki son evi
desene cinsellik bol bu film de

İzledim cnm çok teş. ederim beğendim
işkence sahnesi ve hepsine aynı muamele görmesi süperdi:27::27:

ızlemedım onu bulursam ızleyım o zaman tatlımm
gece servısını ızledınmı shutle

canım film organizasyonuna da koymuşsun bu filmi. aslında gerilim sevmem ama belki izlemişsindir Taken(96 Saat Çevirisi) tarzı bir film mi?onu çok beğenmiştim çünkü,belki bir fikir oluşturur bana da.

şimdi izlyrm 127 saati sırf meraktan bakalım beğencekmiyim:49:

Back