aynen canım bazen takılmalarda oluo zatenn
umarım bulursunn begencegın tarzda senınde tatlıskomm
evet canım ıkısınıde ızlemıstım
ama jım careye pek yakıstıramadım pskılojık fılmı nedense alısmısım onun komedı tarzına heralde ondan sekercım:86::82::81::79:
Aşırı korkunç değil ama psikolojik olarak etkiledi beni, ikincisini hala izleyemedim o yüzden
bu filmi izledim 1-2 ay önce bu da güzeldi.
bu filmin devamı gelir bence
adamı sandığa kapatmıştı filmin sonunda
bu film de güzeldi geçen sene izlemiştim
jim carry'i ilk kez gerilim filminde gördüm
ben komedi filmlerine daha yakıştırıyorum
geçen hafta izlediğim bir filmin beni bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim açıkçası filmin adı 'kız kardeşimin hikayesi'.. izlediğiniz andan itibaren hayata dair bir çok ders çıkaracağınız dram psikoloji türünde bir film izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim..ben zor ağlayan biri olarak göz yaşlarıma engel olamadım
kesinlikle harika bir film...kitabının olduğunu daha yeni duyuyorum.sonunun farklı bir şekilde son bulmasına şaşırmadım desem yalan olmaz..şimdiye kadar hangi film kitabında olduğu gibi son buldu ki??kızkardeşimin hikayesi
kitabınıda okumuştum sonu kitabndaknden çok farklı bitti ama çok güzeldiii
kesinlikle harika bir film...kitabının olduğunu daha yeni duyuyorum.sonunun farklı bir şekilde son bulmasına şaşırmadım desem yalan olmaz..şimdiye kadar hangi film kitabında olduğu gibi son buldu ki??
kitaptaki son çok ilginçti ama filmdeki olağan yine
kitabnıda oku canm
kitabının adıda filimdeki adıyla aynı sanırım birde yazarını öğrensem fena olmaz hani
Şimcik hiç bir heyecanı kalmadı. Artık filmin sonunu biliyorum izlememe gerek yok izlesem de heyecan kalmayacak sonunda acaba ne olacak diye.Ühü ühhüüü. ya geçen gün bu forumda birisi new york'ta beş minare'nin sonunu yazmış
ben de niye söylediniz filmin sonunu diye yazdıydım
şimdi benim başıma geldi
tekrar kusura bakmayın ya
aslında yapmazdım böyle bir şeyi ama dalgınlığıma geldi sanırım
Bugün aldım bunu, izlemedim henüz.
yok kitabın adı kız kardeşim için
jodi picoult da yazarı[/QUOTE
paylaşım için teşekkür ederim cnm
geçen hafta izlediğim bir filmin beni bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim açıkçası filmin adı 'kız kardeşimin hikayesi'.. izlediğiniz andan itibaren hayata dair bir çok ders çıkaracağınız dram psikoloji türünde bir film izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim..ben zor ağlayan biri olarak göz yaşlarıma engel olamadım
Şimcik hiç bir heyecanı kalmadı. Artık filmin sonunu biliyorum izlememe gerek yok izlesem de heyecan kalmayacak sonunda acaba ne olacak diye.Ühü ühhüüü. ya geçen gün bu forumda birisi new york'ta beş minare'nin sonunu yazmış
ben de niye söylediniz filmin sonunu diye yazdıydım
şimdi benim başıma geldi
tekrar kusura bakmayın ya
aslında yapmazdım böyle bir şeyi ama dalgınlığıma geldi sanırım
Neyse o filmi bulup izleyene kadar sonunun nasıl bittiğini unuturum -umarım-. Ben başka filmlere adapte olayım şimcik.
bu filmi de izlemiştim bu sene gazeteyle almıştım kupon biriktirerek
1.filmi izlediysen tam onun gibi film.fazla da bilgi vermim(ağzım yandı zaten)
İlk filmini de izlememiştim onu bulamadığım için bunu aldım. Onuda bulursam izlerim. Devam filmi mi peki?
internette var mıdır acaba.bu senenin filmi sanırım bu:26:
tavsiye için teşekkürler.bulursam internette izlerim
bu filmi de izlemiştim bu sene gazeteyle almıştım kupon biriktirerek
1.filmi izlediysen tam onun gibi film.fazla da bilgi vermim(ağzım yandı zaten)
Şimcik hiç bir heyecanı kalmadı. Artık filmin sonunu biliyorum izlememe gerek yok izlesem de heyecan kalmayacak sonunda acaba ne olacak diye.Ühü ühhüüü.
Neyse o filmi bulup izleyene kadar sonunun nasıl bittiğini unuturum -umarım-. Ben başka filmlere adapte olayım şimcik.
İlk filmini de izlememiştim onu bulamadığım için bunu aldım. Onuda bulursam izlerim. Devam filmi mi peki?
canımcımmm fılmı ızle bence ınan cok begenceksınnn
sadece anlamadıgım koleksıyoncu o kadar tuzakları hangı arada hazırladı onu tam cozemedım belkı sende cozersın canım aklım ona takıldı
bu filmi izledim 1-2 ay önce bu da güzeldi.
bu filmin devamı gelir bence
adamı sandığa kapatmıştı filmin sonunda
Bugün yeni filmler aldım canikom fakat onu göremedim.Bir ara karşıma gelirse alırım.
Ben de bilakis çok etkilendim filmden, çok yakışmış psikolojik bir film, cuk diye oturmuş yani filmin karakterine. Gayet başarılı bir film ve oyunculuk.
İkincisini de izlerim.
bencede devamı gelcekk
bı tek anlamadıgım yer adam hangı arada o tuzakları eve kurdu
Bugün aldım bunu, izlemedim henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?