• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Tom-Cruise-Cameron-Diaz.jpg

gecen gün bunu izlemiştim
kurşunlar yağıyor adam yürüye yürüye bu yagmurda karsı tarafa gecip kızı öpüyor
o kamyondan o arabaya atlamalar kızın film basından film sonuna kadar aynı yüz ifadesi
yani cok abartı,komik sahneler vardı suan ki kurtlar vadisinde polatın kursuna kafasını egmesi gibi :9:

Son düzenleme:
[/QUOTE]

İlk filmini de izlememiştim onu bulamadığım için bunu aldım. Onuda bulursam izlerim. Devam filmi mi peki? :24:
[/QUOTE]

ben etkisinde kaldığım,sevdiğim filmleri tekrar tekrar izlerim ama bunda tekrar izlemedim ne demek istediğimi anladın:)
hatırladığım kadarıyla devam filmi değildi.filmin başı,ortası bir de sonu aklımda kaldı zaten
izlemiş olsaydın açık açık yazardım:)
sen yine 1.filmi bulmaya çalış.(yakın olsaydık birbirimize)ben de var göndereyim izle derdim:))

Son düzenleme:
internette var cnm evet bu senenin filmi..hatta sadece film izlemek için almış olduğum izledikten sonra arşivimde ilk sıraarda yer alan bir film..izlemek için fazla vakit kaybetme bence :4:

tamam inşallah izleyeceğim.bu aralar film izlemeye merak sardım zaten:)
ben de film arşivi yapmak istiyorum ama çok pahalı dvd'ler ya
artık cd'ler kalktı cd'ciler de ellerindeki cd'leri çıkartmaya çalışıyor
aslında onlardan alsam olur.eski filmlerdir ama olsun yine de:)

4.sinema organizasyonunda gecen hafta missa arkadasimiz tavsiye etmisti...
cok etkilendim
hala izlemeyen varsa sidddetle tavsiye ediyorum
tür:buram buram dram

The Social Network

Güncel bir konu olmasından ilgi çekici olduğu kesin.
Fincer konuyu kendi tarzında farklı, durağan ve yer yer gerilimli işlemiş.
Başka bir yönetmen çekseydi sanırım bildiğimiz amerikan gençlik komedisi olabilirdi , neyseki David Fincher çekmiş:) Beklenti yüksek olmasın ama yinede gidin izleyin.

The-Social-Network-movie-poster.jpg

Son düzenleme:
Frequency (2000)

Kurgusu mükemmel olan filmlerden . Hani izlerken hata bulmaya çalışırsınız ama yoktur. Çok güzel bir baba oğul hikayesi . mutlaka izleyin.

l_36861_0186151_5e4f87fb.jpg

2 Days in Paris

Kadın erkek ilişkisinin oldukça yalın ve gerçekçi anlatımı. İçinde Paris olan her film gibi güzel . Açıp tekrar tekrar izlenebilir.Hoş bir tad bırakır.

2-days-in-paris-poster-0-2.jpg

Stone (2010)

Nadirdir sinemada filmleri yarım bırakıp çıktığım. İşte bu filmlerden biri stone . Sıkıcı ,klişe , amaçsız saçma sapan film. Oyuncu kadrosuna aldanmamak gerekiyor.Tavsiye etmiyorum :)

stone_movie_poster_20101008_164403.JPG

KÖR DAĞ

MANG SHAN

BLIND MOUNTAIN

Mang shan (2007) Kör Dağ Türkçe [1] İngilizce [1] Altyazı
1020972.jpg

Yönetmen:Yang Li

IMDB Puanı:7.1

Tür:Dram
Süre:95 dk
Ülke:Çin
Film Dili:Çince
resim_yok.jpg
resim_yok.jpg
resim_yok.jpg
resim_yok.jpg
resim_yok.jpg
Lu Huang

http://www.dailymotion.com/swf/x62c4p

üniversite mezunu genç bir kız ailesine maddi destek olmak amacıyla girdiği işte, arkadaşı ve müdürüyle birlikte ilaç yapımında kullanılan bazı bitkileri toplayıp satan köylülerden almak için medeniyetten uzak bir dağ köyüne gider... ancak burada onun hayatını kökten değiştirecek bir olayın kurbanı olacaktır...

2007 yılında Bratislava International Film Festival'inde Büyük Ödül ve Ekümenik jüri tarafından Özel Mansiyon kazanan, ve 2008 İstanbul Film Festivali'nde Avrupa Konseyi Film Ödülü (FACE)'i kazanan yönetmen Yang Li'nin 2007 tarihli bu filmi, Çin'in uzak köylerinde hala süre gelmekte olan "gelin satın alma" sorununu yürek burkan, çarpıcı ve etkileyici bir dille seyircisine aktarıyor...
Az önce izledim bu filmi tvde beni çok etkiledi.tavsiye ederim

canımm bırı ızledınse ıkıncısınıde begenırsınn
burdamı ızlıcen yok donuncemı tatlım

Bu akşam dönüyorum tatlım, artık eşimle beraber izlerim. :16:

İlk filmini de izlememiştim onu bulamadığım için bunu aldım. Onuda bulursam izlerim. Devam filmi mi peki? :24:
[/QUOTE]

ben etkisinde kaldığım,sevdiğim filmleri tekrar tekrar izlerim ama bunda tekrar izlemedim ne demek istediğimi anladın:)
hatırladığım kadarıyla devam filmi değildi.filmin başı,ortası bir de sonu aklımda kaldı zaten
izlemiş olsaydın açık açık yazardım:)
sen yine 1.filmi bulmaya çalış.(yakın olsaydık birbirimize)ben de var göndereyim izle derdim:))[/QUOTE]

Anladım anladım tamam panik yok. :52: Arşiv yapıyorum evde zaten ilkini bulmazsam ayıp olur sonra. :1:

Bu filmi 7-8 yıl önce izlemiştim, bir daha da hiçbir yerde karşıma çıkmadı. Dram üzerine kurulu...

g%C3%BCnl%C3%BCk.jpg

58470734.png

en son 21'i izledim gayet başarılıydı bu filmi kaçırmadığıma mutluyum acaba dahi olmak her zaman iyi midir ?

Bugün bir yandan bayram temizliğimi hafifletirken bir yandan da izlediğim film

Romantik Komedi:69:
$romantik-komedi.jpg

Tür olarakta Romantik komediden hoşlanırım ve Konusu itibariyle American filmlerine çok benziyor ama bu sefer Türk oyunculardan çok güzel bir iş çıkmış..

KADIN AKLI ERKEK AKLI
konusunu anlatmama gerek yok zaten afiş yeterince belli ediyor kendini.
İzlerken erkekler kesinlikle böylee diyeceğiniz bi çok yer var.
ben seyrekderken çok keyif aldı.
kesinlikle öneriyorum hanımlar :31:

Eklentiler

• $rsm0_09022010214936_1265744976.jpg
    $rsm0_09022010214936_1265744976.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 32
paranormal activity 2 yi izledm ilk yarıda hiç bşi yoktu 2.yarıda ani olan şeylerdn tırstm sdce

paranormal activity 2 filmini ben eylül aylarında izlemiştim internetten daha yeni mi girdi vizyona
1 kız 1 anne ve 1 erkek vardı yani
yanlış mı acaba ama kapattım filmi yarıda sarmamıştı:)

paranormal activity 2 filmini ben eylül aylarında izlemiştim internetten daha yeni mi girdi vizyona
1 kız 1 anne ve 1 erkek vardı yani
yanlış mı acaba ama kapattım filmi yarıda sarmamıştı:)

bende geçen hafta gitmiştim sanırım odur yaa:91:

kızlar sinemada izlemedim ama geçen hafta al pacinonun 2002 yılında oynadığı SİMONE filmini evde izledim. Çok beğendim, geç kalmışım izlemek için. izlemeyenler varsa tavsiye ederim.

Back