En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Chilgeup gongmuwon (2009)
My girlfriend is an Agent
Pek bir şey beklemiyordum başta da öyle ahım şahım değildi belki de önyargılı başladım izlemeye ama sonradan çok açıldı film. Yüzümde tebessümle kalktım koltuğumdan.

en son toprak altındayı izledim gerçekten güzel bir flim yapmışlar..tek kötü yanı sadece bütn olayların bir tabutun içinde geçmesi..ama konusu güzel bir flim tavsiye ederim..

IRIS
Iris Murdoch' un gerçek yaşamı

Ağladım yahu. Böyle filmler çok yoruyor beni.

büyük bir yazar ve düşünür ve kocaman bir aşk boshayallersmile

En iyi yardımcı erkek oyuncu oscar ödülünü kazanmış Jim Broadbent ve Bafta'da en iyi kadın oyuncu Judi Dench ve Kate Winslet

Iris kelimelerle dans ediyor kocaman bir dünyası var, dolu dolu geçirilmiş bir ömür yazılmış 26 kitap bir yığın düşünce, hiçbir aşığının öğrenemediği kendisine ait bir dünya, sonunda o dünyada kaybolacağını bile bile derinliklere dalmaya devam ediyor. Ama onu hiçbir zaman yalnız bırakmayacak John' u var. boshayallersmile

Prince of Persia: The Sands of Time; oyununu oynamadım, direk filmi izledim. Tek kelimeyle harikaydı..

Benimde kafamda bir sürü soru işareti kaldı .Kadroya güvenip gitmiştim tam bir hayal kırıklığı oldu benim için

Minority Report (2002)
Steven Spielberg yönetmenliğinde

Tom Cruise dan pek hoşlaşmam ama yine de güzeldi, zaten bu aktörün filmleri güzel oluyor da bana pek sıcak gelmiyor ama performansına diyecek yok :umursamaz: tabii seven sever

İlginç bir filmdi, kahinler, gelecek, 2050 li yıllar..
Her an merak ibreleri üst seviyelerdeydi.

Zaten yazar Cohen yöneten Spielberg daha ne istersin boshayallersmile

Raging Bull (1980)
Robert De Niro'yu 15 kilo merak ediyor musunuz
Boksörün çıkışı inişi en üste tırmanışı çakılışı

Lord of War (2005)
Silah kaçakçısının hayatı
bırakmak istiyor ama bu iş için çok iyi
yapacak başka bir işi yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…