En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

su an alman kanalinda cok güzel bir filme bakiyorum...ZDF de Topkapi filmis ismi..istanbulun eski halini görmek isteyenler izleyebilir...

rosemarynin bebeği.kaçıncı izleyişim oldu bu hatırlamıyorum artık mirmirmirmir
çok güzel bir Roman Polanski filmi.tüm zamanların en iyi gerilimlerinden biri seçilmişti.tavsiye ederim

çok şirin bir romaktik komediydi,tavsiye edebilirim.. olumunekankayizsmile

A Nightmare on Elm Street;

Bir kaç yerinde nerdeyse tavana sıçrıcaktım :roflol: Özlemişim, güzeldi..

Leonardo Di Caprionun'nun son filmi başlangıç'ı izledim. Palladium'da.
Çok iyi br kurgusu vardı, çok etkilendim. Aşkla da güzel birleştirmişler, tavsiye ederim.

hangi dagda kurt öldü aceba...kac gündür alman kanalinda istanbulun tanitimini yapiyorlar..su andada güzel bir film var...arte kanalinda

En son 2009 yapımı The Road filmini izledim, yönetmeni John Hillcoat.
Fazlasıyla rahatsız edici karanlık bir filmdi. İlk başlarda çok çok rahatsız etti, sonlarına doğru da rahatsız ediciydi ama sonuçta kurgusu güzeldi. Merakla izletti de kendini kerata.

Şuanda da 2008 yapımı Departures' ı izliyorum. Yönetmeni Yôjirô Takita.
Tam emin değilim ama duyduğum kadarıyla oscar adayı olmuş, pek bi övdüler. Bakalım... CADIARZU

Son düzenleme:
En son Angelina jolıe-CASUS izledim...

1999 yapımı Erkekler Ağlamaz'ı(Boy's Don't Cry) izledim.Cinsel kimlik sorunu olan bir kadın daha doğrusu kendini erkek gibi hisseden ve öyle davranan/giyinen bir kadının yaşanmış gerçekbir hikayesi.Çok beğendim,psikoloji filmlerini zaten severim.Öneririm yani :)

Departures ölüme karşı bakış açılarını değiştirebilecek, devamlı dersler verme çabasında, bittiğinde iç huzurunuzun üst seviyelerde olduğunu fark ettiğiniz, herkese tavsiye edebileceğim bir film tabii sadece macera filmleri sevenlere hariç yerimseniben

Nuri Bilge Ceylan' ın Mayıs Sıkıntısı' nı atlamışım meğer. Dün akşam izledim onu da. Bütün filmlerini izledim sanıyordum :sm_confused:
Büyüleyiciydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…