En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

KARATE KİD 2010

Adın da ne kadar karate yazsa da film de kung fu yu ele almışlar..İzlerken çok eğlenerek seyrettim Jackie chan ise ilerleyen yaşına rağmen atikliğinden birşey kaybetmemiş.. 1 jackie Chan, 2 Jim Carrey ölmemeli diyorum ve hayatlarının sonlarına kadar bir çooook film çekmeliler komedi de üstlerine yok :)) 10/9:lepi:

FİLMİN KONUSU :

12 yaşındaki Dre Parker, yaşadığı Detroit'te mutlu bir hayat sürmekteyken, annesinin işleri nedeniyle Çin'e taşınmak zorunda kalır. Çin'deki yaşama uyum sağlayan Dre, sınıf arkadaşı Mei Ying'e aşık olur. Aslında birbirlerine karşı hissettikleri karşılıklıdır, ama aradaki kültürel farklılık bu dostluğu zora sokar. Bu da yetmezmiş gibi, okulun karate yıldızı Chang belalısı haline gelir.Dre, bir Kung Fu ustası olan Mr. Han'la tanışır ve iyi bir dövüşçü olmak için onun yardımını ister. Mr. Han ise bu sporun dövüş ve şiddet için değil, olgunluk ve kontrole için kullanıldığını gösterecektir.

apocalypto

mel gibson yazmış yönetmiş.oyuncular çekim konu her şey mükemmel tek kelimeyle herkesin hayatında izlemesi gereken bir film.muhteşem muhteşem muhteşem...

uzun zamandır sinemada korku filmi izlememiştim..korkulacak sahne pek yoktu ama acayip sürükleyici bir filmdi..aslında film asansörde kalan 5 kişinin başına gelenlerden ibaret ama bu 5 kişiden biri şeytan..film boyunca kim olduğunu tahmin etmek çok zor..okuduğum yorumlara göre de kimse doğru tahmini yapamamış..( ben de tahmin edemedim )gerilim türünü sevenlere tavsiye ederim..sadece polis memuru için bile izlenebilir :kedi:

Knight and Day;
Beklediğim kadar iyi değildi malesef. Vakit geçirmek için izlenebilir..

Christophe Barratier'ın yönetttiği 2004 Fransa yapımı dram. Klişeleşmiş bir konunun özgün anlatımı... Yetimhaneyi andıran, aileleri tarafından ya terk edilmiş ya da geçici süreyle gönderilmiş çocukların yatılı olarak kaldığı okulda hayattan hiçbir beklentisi kalmamış bu çocuklara tekrar hayaller kurma olanağı vermek üzere gelen idealist bir öğretmen. Hikaye çok tanıdık ama ne büyük mesajlar verme kaygısı ile didaktik bir öykü sunuyor, ne beylik laflar ediyor ne de mübalağalı vaatlerde bulunuyor... Yalnızca detayları ve çocuk oyuncuların içten/ samimi performansları ile yine bizi çocukların dünyasına üstelik de enfes müzikler eşliğinde sürüklüyor. Pepinot karakteri için bile izlenmeye değer.

Çocuk dünyasını mafya filmlerini andıran dizilerle sunmaya çalışan, şiddetin, öfkenin kol gezdiği diziler ve filmler cirit atarken etrafta içinizi ısıtıp, sonunu gözyaşları ile izleyeceğiniz, o çocukların mimiklerini, bakışlarını, heyecanlarını filmden sonra bile hatırlayıp gülümseyeceğiniz enfes bir film, mutlaka öneririm.

Allahım afişini görünce bile heyecanlandım delikafadulden
kaç gün etkisinden kurtulamamıştım bu filmin
enfes enfes enfes

rusyanın köstebeğimiymiş..
yok değilmiş.. CIA için calısıyor demekki..
yok ya rusya için ajanmış..
hadi ya değilmiş..
amerikaya calısıyormus..
değilmiş..
diye diye izledik bu filmi
en sonunda anladık ajan salt kimmiş

bence cok güzeldi anjelinanın performansı harikaydı
yanlız sonunu sevmedim sadece salt2 gelir dedirtiyor..

En son Singin' in the rain i izledim.eski bir film.müzikal sevenlerin mutlaka izlemesi gerekir.Ben çok beğendim.

sanirim siyah beyaz filmdi..bende izlemistim bu filmi..bazen eski filmeleri izlemek nedense insana huzur veriyo

evet ben de bayılıyorum eski filmlere.ayrı bir havası var ya.günümüzdeki en iyi filmden bile o tadı alamıyorum.klasikleri izlemek lazım.sinemaya bakış açınızı değiştiriyor gerçekten.singin' in the rain 1952 yapımı bir müzikal.siyah beyaz değil ama yine de tam bir klasik. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…