eski bir film ama izlemediyseniz kesinlikle izleyin ;
"Kadın Kokusu" . Al Pacino2nun 1992 yapım bir filmi...
Sırf şu tango sahnesi için bile izlenir :asigim:
Engin Günaydı'nın Binnur Kaya'nın ölmesi için yaptıklarına rağmen(arabadan atması) ölmemesi mi saçma olan
Christophe Barratier'ın yönetttiği 2004 Fransa yapımı dram. Klişeleşmiş bir konunun özgün anlatımı... Yetimhaneyi andıran, aileleri tarafından ya terk edilmiş ya da geçici süreyle gönderilmiş çocukların yatılı olarak kaldığı okulda hayattan hiçbir beklentisi kalmamış bu çocuklara tekrar hayaller kurma olanağı vermek üzere gelen idealist bir öğretmen. Hikaye çok tanıdık ama ne büyük mesajlar verme kaygısı ile didaktik bir öykü sunuyor, ne beylik laflar ediyor ne de mübalağalı vaatlerde bulunuyor... Yalnızca detayları ve çocuk oyuncuların içten/ samimi performansları ile yine bizi çocukların dünyasına üstelik de enfes müzikler eşliğinde sürüklüyor. Pepinot karakteri için bile izlenmeye değer.
Çocuk dünyasını mafya filmlerini andıran dizilerle sunmaya çalışan, şiddetin, öfkenin kol gezdiği diziler ve filmler cirit atarken etrafta içinizi ısıtıp, sonunu gözyaşları ile izleyeceğiniz, o çocukların mimiklerini, bakışlarını, heyecanlarını filmden sonra bile hatırlayıp gülümseyeceğiniz enfes bir film, mutlaka öneririm.
sanirim siyah beyaz filmdi..bende izlemistim bu filmi..bazen eski filmeleri izlemek nedense insana huzur veriyoEn son Singin' in the rain i izledim.eski bir film.müzikal sevenlerin mutlaka izlemesi gerekir.Ben çok beğendim.
sanirim siyah beyaz filmdi..bende izlemistim bu filmi..bazen eski filmeleri izlemek nedense insana huzur veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?