• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

robin hood izledim..gladyatör kadar çok iyi olmasada fena değildi

ben de yarısında kapattım robin hood ubilmiyorumkismile russell crowe filmlerini severim ama bu biraz sıkıcı olmuş sankibilmiyorumkismile
gladiator harikaydı amasüprizzzzz
a beautiful mind ı da mutlaka herkes izlemeli diyorum, film mükemmel, oyunculuk mükemmelalkisalkisalkis

Robin Hood'u vizyona girdiği zaman izlemiştim. Russell Crowe'un baş rollugunu üstelendigi harika bir yapım:lepi: Filmin tek eksisi hiyakelerde anlatılan Robin Hood biraz kopmuş olmasıdır .Bu filmde zenginden alıpta fakire dagıtıldığını göremedim belki devam niteliğinde düşündükleri için 2.sinde bunu görebiliriz .

Eyvah Eyvah; belkide beklentimi çok yüksek tuttuğumdan hayal kırıklığı oldu benim için. Boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz.

seven-movie-poster-500w.jpg

harikaydı ya akannehir akannehir akannehir

Seven'ı izlemeyen yoktur herhalde =)

Dids.cim Eyvah Eyvah benide hayal kırıklığına uğratmıştı akannehir 2. vizyona girerse büyük ihtimal izlemem .

aLLeGRia'cım; ne kadar geç kalmışsın Seven'ı izlemek için, bende bayılırım o filme :kedi:

aLLeGRia'cım; ne kadar geç kalmışsın Seven'ı izlemek için, bende bayılırım o filme :kedi:

bugüne kadar o kadar çok film izledim ama var böyle çok ama çok ünlü olan ama henüz izlemediğim filmler
ama arayı kapatmaya öncelikle bu tarz kült filmleri izlemeye özen gösteriyorum :asigim:

Engin Günaydı'nın Binnur Kaya'nın ölmesi için yaptıklarına rağmen(arabadan atması) ölmemesi mi saçma olan :1:

genelde çok beğenilmiş o film...
ben izlemedim ama izlemek istiyordum... birçok arkadaşım tavsiye etti...

ben de Yedi Kocalı Hürmüzü tavsiye ediyorum... acayip eğlenceli bir film...

eski bir film ama izlemediyseniz kesinlikle izleyin ;

"Kadın Kokusu" . Al Pacino2nun 1992 yapım bir filmi...

Back