• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kızlar before sunrise ve before sunset i izlemeyi düşünüyorum konusundan bahsetmeden sıkıcı mı değil mi onu söyleyebilirmisiniz?bilmiyorumkismile

kızlar çok fena kafam bozuk komedi türünden ne izlesem diye baktım ama birşey bulamadım :sinifsinif:

"Youth In Revolt" Bugün izledim, film hem kısa hem kahkaha attırmasada tebessüm ettiriyor, vakit geçirmek için izleyebilirsin Şeniz

2iqhk07.jpg

az önce ''kız kardeşimin hikayesi'' ni izledim.hala etkisindeyim :gitme:
herkes mutlaka izlemeli. :gitme: çok duygusalll mafoldumben

Bugün Başka Dilde Aşk filminin dvd sini seyrettim.
Gerçekten güzel bir film olmuş.

Sağır birini canlandırmak,yaşadıkları zorlukları bu kadar iyi anlatmak eminim zordur.
Mert Fırat çok başarılıydı
vereliniortak

afısıdı sanırım ılgınctı gazetede gormustum pamuk sekerım konusu nasıl bıseydıkı:

canısı bizde afişine kandık normalde film izlemeden konusuna oyunculara trailer bakarım bu sefer öyle olmadı akannehir
sözde korku filmi yapmaya çalışmışlar :kızgın: razalet filmin %90 cinsellik içeriyor ne konusu dersen konu monu yok ben bir bok anlamadım kafamçokkarıştı

Green Zone;
Normalde savaş filmlerini tercih etmem, bu filmi Matt Damon var diye izledim. 2 saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Süper filmdi..

planet 51; çok şirin bir animasyondu, zaman geçirmek, eğlenmek için birebir, puanı neden o kadar düşün anlam veremedim. bence gayet hoş; espriler de komik :)

th.jpg

the moon; bunu da beğendim; bilim kurgu; aya gönderilen klonların mücadelesini anlatmış; puanı 8.0'di imdb'de. tek kişilik tiyato oyunu gibi bir film; arkadaki ses kevin spacey :D

moon_movie.jpg

Back