En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Başka dilde Aşk ve Vavien son zamanlarda seyrettiğim enn güzel Türk filmlerinden...
kesinlikle seyredin derim

en son "clash of the titans" a gittim, tam bi hayal kirikligiydi kizlar hic tavsiye etmem:umursamaz:

UMUT filmini izleyin derim arkadaşlar. babam ve oğlum fılmden daha duygusal. anladığınız üzere baba ve oğul arasındakı bı fedakarlık olayından bahsedıyorsun. ben resmen hıckıra hıckıra ağladım şiddetle tasıye ederim

my name is khan

yaknda türkiyede vizyona giricek
bende türkiyedeym ama başka ülkelerdeki sinema çekiminden izledim :)

9:08 i seyrettim bugün zor bititrdim filmi,
sevmedim,
bir de king uyarlaması bryan singer filmine baktım, apt.pupil öneririm,

kizlar korku filmlerinden hoslanan var mi arada, hatta eski zamanlarda freddy nin kabuslarini izleyip yine olsa izlerim diyen?

gecen sinemada trailer ini gordum freddy nin yeni filmi gosterime giricekmis elm sokagi kabuslari geri donuodelikafadulden

Olmaz mııı İlk izlediğim korku filmi serisi idi Elm Sokağı Kabusu, uzun yıllar özellikle serinin ilk film aklımdan ve dolayısıyla kabuslarımdan çıkmamıştı Yıllar sonra tekrar izlediğimde komedi filmi gibi gelmişti:d fakat yeni vizyona girecekmiş -bende görmüştüm bir süre önce -sinemada izlemek ayrı bir keyif olur çocukluğumun kabusunu

evt biraz hos olurmus gbi geldi bana da ama esim korku filmine gitmek istemio sinemayasempatiksalakcinni

:))))))) Olmadı evde dvd de izlenir yahu

En son Hitchcock'un "rope" unu izledim bu arada başlıkla ilintili olarak onun da yorumunu yapalım girmişken hazır:)

Biraz Suç ve Ceza ( Dostoyevski) biraz Nietzsche... ahlaki bir problem, cinayet, büyüklük sanrısı... tek mekan... iç hesaplaşmalar ve etik tartışmalar... herkese hitap edeceğini düşünmesem de Hitchcock sevenlerin es geçmeyeceğ bir film.

freddysiz olur mu hiç,
süperdi,
geçen yıl arkadaşımla birlikte 7kısım tekmilini birden seyrettik, bir hf.da
freddy vs. jasonla bitirerek :lepi:

tavsiye ederimm

haklısın, sinemada seyretmek nasıl olur acaba? kaçırmamak gerek :)

Hotaru no haka

Bir film daha ne kadar güzel olabilir ki ? Sıcacık , samimi yürek burkucu mükemmel bir animasyon . Düşünürken ve şuan yazarken bile gözlerimi doldurabiliyor. Hiçbir filmde ağlamamak için kendimi bu kadar sıkmamış ve bu derece içten ağlamamıştım.

Afişi gördüm ya, yine ağlayasım geldi senağlama

canım bu filmi bir türlü bitiremedim ben, şimdi tekrar indiriyorum, bu kez izleyebilirim umarım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…