en son bitirdiğiniz kitap

Sarah Jio - Böğürtlen Kışı
hoş bir kitap, tavsiye ederim...

Daha - Hakan Günday

Yaktı, yıktı, geçti.
Çok özledim şimdiden bu kitabı.
Daha önce hiç böyle bir şey hissetmemiştim.

Son düzenleme:
Aynı Yıldızın Altında - John Green

Fena değil. Yaşama karşı bakış açımı etkilediği için güzeldi.

Son okuduğum kitap katie price kayip melekler.
Su anda Jojo moyesin senden önce ben kitabini okuyorum muhteşem kesinlikle okunmalı mendillerinizi yaninizda bulundurmakta fayda var:)))

Son düzenleme:
Kahraman Tazeoğlu - Bukre.
Eh diyebilirim, okumuş olduk, orta.. 176. sayfada roman bitiyor, bir de son sayfalarda var. 176dan sonrasına çok anlam veremedim şahsen. Romanla bir ilgisi var mı yok mu diye çözmeye çalıştım okurken ama yok deniyor.
Okusam da olur okumasam da havasında bence ama yine de bitirebildim, başladığımda çok sıkılmıştım, aralarda sıkıyor yine. Edebiyat parçalamaca daha çok...
Güzel sözleri olmasına karşın bu yazar bana çok yakın gelmemişti zaten nedense, fakat bukre bukre denince bir alayım dedim.

Son düzenleme:
Kuran ile var olmak-Cemalnur Sargut

bir kere daha okumayı düşünüyorum , çok güzeldi.

serenad. ve ardından kardeşimin hikayesi..

ikisi de çok güzeldi. özellikle serenadı mutlaka okumanızı öneririm..

ben de sarah jio-böğürtlen kışı kitabını okudum. hem de çok beğenerek...

Sarah JIO nun 3 kitabını da (aşağıdaki sıralamayla) okumanızı tavsiye ederim.
1- Mart Menekşeleri
2- Böğürtlen Kışı
3- Yağmur Sonrası

Bende en son Böğürtlen Kışı'nı bitirdim pazartesi günü. Şimdi de Ahmet Ümit-Kavimi okuyorum polisiye seven varsa bu romanı da şimdilik güzel gözüküyor

Böğürtlen kişini arıyorum 2. El bulursam inşallah merakımi gidetcem çok merak ediyorum nasıl sizce :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalp içeriden açılan biR kapıdır bitti iki kitabında tavsiye ederim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dan Brown - Cehennem
Yine çok hızlı akıcı ilerliyor Cehennemin diğer kitaplarından farkı baş kahramanız Langdon bir anda kendini olayların içerisinde buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…