en son bitirdiğiniz kitap

Vaktim olsa birgünde bile biterdi ama 2 günde bitirdim işte :)
roman tarzında ilişkiler üzerine eğitici bi kitap sevdim yani :)
Bi de uygulayabilirsem her an süper olur :))

ilk defa bu kadar uzun elimde sürünen ama güzel bir kitap Khaled Hosseını Uçurtma Avcısı :)

Adam Fawer - Empati

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir kaç kez başlayıp yarıya bile gelmeden bıraktığım Elif Şafak/Aşk ( 3.de okuma zamanım oldu şükür)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Jojo Moyes - Senden önce ben

Yazar oldukça başarılı. Kişileri tanımlaması betimlemeleri çok başarılı. zaten konu itibariyle çok etkileyici bir kitap.

elimden bırakamadım. ancak çoğu kişi ağladığını söylemiş kitabın sonunda ama ben ağlamadım hatta daha duygusal anlatılabilirdi diye düşündüm.

ama yine de herkes okumalı diye düşünüyorum.

Asi Melekler'in devam kitabı Angelopolis'i okudum. Çok sürükleyici ama saçma geldi; bile bile niye okudum o da ayrı bir şey.

Şimdi listeme bir süredir okumaya can attığım ama bir türlü zamanının gelmediği Şimdi'nin Gücü ve devam kitaplarını aldım. Bakalım okuyabilecek miyim göreceğiz, çünkü çekici bir roman görünce hemen oraya onu sokuveriyorum.

Arada bir de elime alıp alıp Meleklerle Yaşamak ve devam kitaplarını okuyorum hala

Sabahattin Ali- Kürk Mantolu Madonna

Bu kitabı herkes çok övüyordu okumakta geç bile kaldım hatta ama tam umduğumu bulamadım. sanırım çok abartılmasından ötürü beklentim yüksekti.

ama yine de güzel bir kitaptı. konusu, anlatımı ve sonu güzeldi.

okumayan varsa okumalı.

Mihmandar - İskender Pala

Çok güzel bir kitaptı Peygamber efendimizin Mihmandarı Eyüp Sultanı anlatan bir kitap. İnşallah bir gün kabrini ziyaret edebilirm.

Uçurtma Avcısı- Khaled Hosseini

Yine okumakta geç kaldığım kitaplardan biri. Gerçekten etkileyici bir kitaptı.

Hakan Günday / Daha.

Kitabın bayağı etkileyici olduğu doğru. Babası insan kaçakçılığı yapan bir çocuğun giderek delirmesini anlatan bir kitap. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hala etkisindeyim.

Böyle buyurdu zerdüşt~ Nietzsche

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en son Limonlu Pastanın Sıradışı Hüznü'nü bitirdim. Yazarı Aimee Bender. Çok değişik anlatımı olan, konusu da çok enteresan olan hoş bir kitap. Bazı yerlerinde 'ne diyo bu yaa??' diye düşünüp anlamıyorsunuz ama o bile zevk veriyor. Bir kitabı daha çıkmış aynı yazarın. Yalnız çevirmen de oldukça başarılı, bu çevirmenin çevirdiği kitapları da takip etmek istiyorum açıkçası (Suat Ertüzün).

Tezer Özlü - Çocukluğun Soğuk Geceleri

İnanılmaz güzel olmakla beraber oldukça depresif bir kitap.
Diğer kitaplarını okumak için sabırsızlanıyorum ama üst üste okunursa depresyona bile sokabilir beni diyerek ara verdim şu an Tezer Özlü kitaplarına. :)

Son düzenleme:
Franz Kafka - Değişim

Kafka kitapları beni her zaman şaşırtıyor. Yine ilginç bir öykü kitabıydı. Hayli tuhaf bir konusu var. Ailesinin geçimini sağlamak için gezici bir şekilde pazarlamacılık yapan Gregor Samsa'nın bir sabah kendini bir böceğe dönüşmüş bulmasıyla başlıyor her şey...

Aşkın Gözyaşları Hz. Mevlana..
Biraz geç bitirebildim maalesef, koşuşturmadan bir de bana arda gelen tembellik sebebiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…