- 15 Eylül 2009
- 503
- 28
- Konu Sahibi acibiber2053
fiyatları süpermiş iyi günlerde okuyun seçimler süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatları süpermiş iyi günlerde okuyun seçimler süper
5'er TL mi? Nerden?
orjinal değil canım, bakırköy pazarından aldım5'er TL mi? Nerden?
Jojo Moyes'in kitapları çok pahalı normalde.
orjinal değil canım, bakırköy pazarından aldım
bakırköyde nerden aldın acaba 5 tl hemde süpermiş
canım ben istanbulu tam bilmiyorum ama şöyle; bakırköy pazarına giderken incirli durağında indiğimde orada bir üst geçit var. o üst geçitte kitap satıyorlar, o adamdaki bütün kitaplar 5 tl ve aynı orjinali gibi, hiç bir kıvrılma, yıpranma, sayfalarında eksiklik vs yok, yepyeni. hatta bi keresinde biri hafif ıslanmıştı yağmurdan dolayı, onu 3tl ye verdi. pazarın içinde de kitapçılar var. onlardakiler 5-10 tl arası değişiyor. ben bi kere okuduğum kitabı bi daha okuyamadığım için ve kitaplar da malum her bütçeye uymadığı için bu şekilde alıyorum ve bir sürü (hem de yeni çıkan ve çok satan listesindekiler) kitabı rahatla okuyabiliyorum.bakırköyde nerden aldın acaba 5 tl hemde süpermiş
bende bakırköye bakarım genelde hiç o kadara denk gelmedim ondan şaşırdım neyse yarın gitcem bi bakarım teşekkür ederimcanım ben istanbulu tam bilmiyorum ama şöyle; bakırköy pazarına giderken incirli durağında indiğimde orada bir üst geçit var. o üst geçitte kitap satıyorlar, o adamdaki bütün kitaplar 5 tl ve aynı orjinali gibi, hiç bir kıvrılma, yıpranma, sayfalarında eksiklik vs yok, yepyeni. hatta bi keresinde biri hafif ıslanmıştı yağmurdan dolayı, onu 3tl ye verdi. pazarın içinde de kitapçılar var. onlardakiler 5-10 tl arası değişiyor. ben bi kere okuduğum kitabı bi daha okuyamadığım için ve kitaplar da malum her bütçeye uymadığı için bu şekilde alıyorum ve bir sürü (hem de yeni çıkan ve çok satan listesindekiler) kitabı rahatla okuyabiliyorum.
Canim bi de ben hep cumartesi gunleri guttim diger gunler var midir bilmiyorumbende bakırköye bakarım genelde hiç o kadara denk gelmedim ondan şaşırdım neyse yarın gitcem bi bakarım teşekkür ederim