• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Son Aldığınız Kitap ve Fiyatı?

sizlerle paylaşmak istedim
zahir kitabını , portobello cadısı ve yüreğimin sesini dinle kitabını 4,90 dan aldım arkadaşlar bugün arkadaşım bilgi verdi.

Zahir - Portobello Cadısı - Yüreğimin Sesini Dinle 3 lü Set Kitabı 4,90 TL % 91 İndirimli | Net Fiyat

merhaba arkadaşlar d&r da günün fırsatı sinan akyüz incir kuşları 8.50tl bilginize.... bu kitabı okuyan varmı beğenildimi?

Kitap değil de kitaplar benim ki :27: Bende kitap yurdundan alıyorum kitapları bakalım sipariş verdim gelir haftaya :3:

Zonk! & Bu Da Size Kitap Olsun/Mine Sota-6 TL
Kolay, Kısa, Keyifli Bilim/Çiğdem Can-5 TL/
40'ının da Kulpu Kırık 40 Türk/Ahmet Şerif İzgören-10 TL
Galiba Hiçbirimiz Bu Dünyadan Sağ Çıkamıycaz!/Çiğdem Can-6 TL
Son Sözler/Tanzer Yılmaz-6.5 TL

sizlerle paylaşmak istedim
zahir kitabını , portobello cadısı ve yüreğimin sesini dinle kitabını 4,90 dan aldım arkadaşlar bugün arkadaşım bilgi verdi.

Zahir - Portobello Cadısı - Yüreğimin Sesini Dinle 3 lü Set Kitabı 4,90 TL % 91 İndirimli | Net Fiyat
hangi siteden aldıüını paylaşırmışın
çünkü linkten göremedim :25:

bende kitap değil kitaplar alıyorum son zamanlarda
D&R saolsun
bikini mevsimi - 4 tl
melekler sokağı - 4 tl
üç kadın üç pırlanta - 5 tl

incir kuşları - 5.00 tl
gözlerini sımsıkı kapat- 7.50 tl
bahçemde yeşeren umutlar - 12.50 (dayanamadım indirimde çıkmasına )

hepsini d&r dan aldım

Küçük mucizeler dükkanını okuyup bitirdim ve

2. kitabı olan,
Bir yumak mutluluk- debbie macomber :11,37 indirimde yakaladım.:1:
ve
3. kitabı olan,
Bahçemde yeşeren umutlar - debbie macomber 10,17 ye adım.

Hepsiburada da yayın evlerine yapılan indirimden güzel bir alışveriş oldu bir tanesi fiyatına iki tane aldım.:12:

önceki gün ankara aşti'den aldım.
ahmet ümit-aşk köpekliktir-9,90
bir de
mustafa kemal atatürk-nutuk:72: -7,90

bende de çırak isimli kitabı var ama kan gölü götürüyor sanırım ,konusu biraz agır .

tess kitapları öyledir biraz ama ben seviyorum.

kendisi doktor olduğundan kitaplarının tıbbi kısmı gayet doyurucu ve doğru oluyor.

ayrıca; çırak, cerrah kitabının devamıdır. onu okudunuz mu?

kendisi doktor olduğundan kitaplarının tıbbi kısmı gayet doyurucu ve doğru oluyor.

çırağı okuyamadım ki onu okuyayım :) bu tür bana hitap etmiyor anladım; ama lisa gardner saklambaç ve tek başına offfff mükemmel bir gecede bitirirsin meraktan ne olmuş diye .

katılıyorum.tess gerritsenn ın tr deki tüm kitaplarını yayınlandıgı gün alıp soluksuz okumuşumdur,tıbbi gerilim romanlarında liste başımdır,ikinci ise tess in kankası michael palmer.kendisi de çok sürükleyici ve lezzetli bir hayal gücüne sahiptir.tavsiye ederim.
son aldığım kitap da,ece temelkuran kayda geçsin---15TL

Monte Cristo Kontu . . Alexandre Dumas 24,50 TL

idefix de günün fırsatı olarak 3 gün önce aldım. :52:

Şimdi 41.65 TL. görünüyor. :40:

Back