- 1 Şubat 2012
- 569
- 32
- 318
- Konu Sahibi acibiber2053
-
bir yumak mutluluk D&R'da 5 TL + 3,5 kargo :)))
Herkes D&R ın websitesini sömürmüş sanırım ahahahaa
Bende aldım :)
İyi okumalar :)
D&R dan internetten alışveriş yaptığınızda kaç gün içinde geliyor? Acil cevap verirseniz sevinirim.
teşekkür ederimmm hepimize iyi okumalar :)
valla D&R takibe alındı her seferinde 3,5 kargo parası ödesekte kitaplar çok uyguna geliyor buna değer :)))
D&R dan internetten alışveriş yaptığınızda kaç gün içinde geliyor? Acil cevap verirseniz sevinirim.
bulundupunuz ile bağlı ama zaten haftasonu olduğu için pazartesi ancak elinizde olur bugün verirseniz siparişi
Cevabınıza teşekkür ederim. Şimdi sipariş verdim. Bugün ve yarın akşama kadar evde yokum onun için sordum.
evet aynı fikirdeyim hergün d&r takip ediyorum en azından almadığım kitaplarıda favoriye ekliyorum
ama kitapyurdun dan da memnunum çok sadece yaptığım yorumlar çok geç yayınlanıyor tek dert o :)
canım ben dün Bir Yumak Mutluluk 'u aldım (ilk alışverişim) bugün kargoya verildi yazıyor.
(işyerime gidecek ama P.tesi artık )
hayırlı olsun şimdiden :)
hangi kitapların siparişini verdin??
Benim de ilk alışverişim olacak. Bir Yumak Mutluluk dün müydü? Bende onu alacaktım. Bugün de aynısı yazıyor sitede bugün sandım ben ama bugün günün ürünü o değilse yanlış almış olurum.
belki h.sonu değişmiyodur canım
hayırlı olsun şimdidenn :)
kitapyurdundan bende çok aldım, ama hepsiburada da iyi ancak D&R günün fırsatları ile çook daha iyiiii :)
ben şimdi orada Gözlerini Sımsıkı Kapat çıksın diye bekliyorum
Bir Yumak Mutluluk sadece şimdi. İlk alışverişe tek kitap alıyorum :)
Çıktı çıktı
tüm sitelerde var
bakalım aklından sayı tuttan daha mı iyi
walla almıyorum şuanda kitap evde yığınla var onları bitirene kadar almıycam dedim
ama tutabilcemmi kendimi bilmiyorum
bi kampanya yapar belki alırım
güzel bir seçim yapmışsın arkadaşım :)
rahat ve huzurlu okumalar dilerim
cam önünde bir fincan kahveyle iyi gider
Yok CAnım çıktığını biliyorumda günün fırsatı olarak indirimli gelirse alıcam
bende senin gibi elimdekileri okumadan yeni almıcam demiştim ama Bir Yumak Mutluluk 5 TL. görünce kaçırmak istemedim aldım :)
Zaten Küçük Mucizeler Dükkanını aldım, okudum, beğendim o yüzden aldım şimdi bunu.
15 yaşında kızım var kitap alıp okuyor bende okuyorum onunla birlikte. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?