• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevdiiniz Yazarlar ve Kitaplar Nelerdir?

Emre Kongar , Ahmet Ümit , İnci Aral öne çıkanlar... İnci Aral'ın Sadakat kitabı favorim. Emre Kongar'ın hiçbir kitabını ayırtedebilmem mümkün değil. Ahmet Ümit ise tüm romanlarında ayrı bir heyecan yaşatıyor.. Kısacası onu da ayırt edemeyeceğim sanırım..

Nora Roberts: Eve Dallas serisi, düğün seri
Judith Mcnaught: Bütün romanları
Julia Quinn: bütün kitaları
Julia Garwood: Bütün kitapları
Debbie Macommer: bir yumak mutluluk kitap serisi.....
Daha da yazabilirim hani:D

gabriel garcia marquez- tüm kitapları; kesinlikle incelenmesi gereken bir yazar. tarzı farklı
agatha christie - tüm kitapları;
haluk yavuzer - eğitimcileri, anne babaların mutlaka okuması gereken bir isim.
dan brown- tüm kitapları

ilk aklıma gelenler bunlar oldu.

Orhan pamuk-masumiyet müzesi, yeni hayat
Gabriel garcia marquez- yüzyıllık yalnızlık
George orwell- 1984
Jose saramago- körlük
Paul auster- görünmeyen
Ahmet altan- en uzun gece

tess gerritsen favorim ve onun en güzel kitabı bence CERRAH.Onun dışında Adam Fawer cok iyidir EMPATİ ve OLASILIKSIZ ın yazarıdır :) Jean Christophe Grange ise anlatılmaz yaşanır bi kitabı yazmıstır o kitap Siyah Kan ve ben onu 1 günde bitirdim soluksuz okudum tarifsiz bir heyecandı :)))

Tess Gerritsen , Debbie Macomber , Dan Brown , Judith mcnaught , Tami Hoag

Bu yazarların tüm kitaplarını tavsiye ederim. hepside bir solukta okunabilecek kitaplar

Agatha Christie okumaya ilk başladığım yazar bu nedenle onun yeri ayrı ama diğer polisiye romanları okumaya başladıktan sonra biraz basit gelmeye başladı ancak yinede çok severim kitaplarını

Judith Mcnaught - Bütün kitapları

Hepsi birbirinden romantik ve aşk dolu.
Kitaplarını bitirmek için elinize almanız yeterli..

Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi, Nar Ağacı
Elif Şafak - Araf ,İskender
Ahmet Ümit- Beyoğlu Rapsodisi
Dostoyevski- Suç ve Ceza, Yeraltından Notlar

hiçbir zaman bu ayrımı yapamadım nedense her yazarın sevdiğim ayrı bir yönü her kitabın bende bıraktığı ayrı bir etkisi var.

Fatih Murat ARSAL kitapları aşk romanları sevenlere tavsiye edebilirim.

Sarah Jio-Yağmur sonrası
Tess Gerritsen-Cerrah
Ahmet Ümit-Sis ve gece
Jamie mcguire-Araf

Back