• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevdiiniz Yazarlar ve Kitaplar Nelerdir?

elibayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
37
0
86
42
Sakarya
kitap okumayı çok severim elime ne tür kitap geçerse okurum
yaklaşık 1 yıldır müptelası olduğum bir ve kitaplarını toplamaya başladığım bir yazar var sandra brown bence iyi bir yazar kitaplarını okurken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile
skandal yağmuru bana çicek gönderme adlı kitaplarını severek ve sıkılmadan okudum
daha okumam gereken ve bulduğum 3 kitabı var :)
okumadıysanız sandra brown kitaplarından birini okuyun :)

bu arada burya yeni üye oldum heyecanlı ve mutlu hissediyorum kendimi umarım burda güzel vakit geçiririm güzel ve iyi arkadaşlıklar kurarız ve umarım ki yukarda yazdıklarım doğrudur ve be ilk konu açmam umarım başaralı olurum :))
herkese kucak dolusu sevgiler a.s. kaydirigubbakcemile5

Cezmi ersöz,elif şafak,r.şanal,orhan pamuk,yaşar kemal vb. smdılık aklıma gelenler bunlar.genelde psikoloji felsefe kıtapları okurum

Dan Brown : tüm kitapları (yenisini de dört gözle bekliyorum):teytey:
Jean-Christophe Grangé : kızıl nehirler, siyah kan ve de kurtlar imparatorluğu:kahve:
Philippa Gregory : boleyn serisi diyeyim:1rolleyes:
Adam Fawer : olasılıksızbuyrunnnnnnnnn
Agatha Christie : on küçük zenci, cesetler ağlamazdelikafadulden
Stephen King : bir sürü kitabı var bende ve okudum hepsini (tabi daha küçükken:)) ama en beğendiğim kitapları Yeşil yol ve Tepki :smiley-cool:

Son düzenleme:
stephenie meyer hayranıyım btun ktaplarını sverek okudum (alacakaranlık,yeniay,tutulma,şafak vakti,göcebe) hihoyyyt

Akıl oyunları diye bi kitap var o çok ilgimi çekti satrancı 2 hamlede yenebilmek,kaşık bükmek birsürü ilginç şeyler var içinde bazılarını denedim ve başardım

Dan Brown : tüm kitapları (yenisini de dört gözle bekliyorum):teytey:
Jean-Christophe Grangé : kızıl nehirler, siyah kan ve de kurtlar imparatorluğu:kahve:
Philippa Gregory : boleyn serisi diyeyim:1rolleyes:
Adam Fawer : olasılıksızbuyrunnnnnnnnn
Agatha Christie : on küçük zenci, cesetler ağlamazdelikafadulden
Stephen King : bir sürü kitabı var bende ve okudum hepsini (tabi daha küçükken:)) ama en beğendiğim kitapları Yeşil yol ve Tepki :smiley-cool:

dan brown un yeni kitabı süleymanın anahtarı galiba cnm çıkmadı mı daha bende araştırdım bulamadım daha

Ahmet Şerif ızgören - Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır
Danielle Steell - Tüm Kitapları (Özellikle Aynadaki Görüntü)
Judith McNaught - Tüm Kitapları(Özellikle Cennet)
Ahmet Ümit - Ninatta'nın Bileziği hariç tüm kitapları
Jodi Picoult - Yapboz
Khaled Hosseini - Uçurtma Avcısı
Stephenie Meyer - Alacakaranlık serisi - Göçebe hariç kitapları güzel.
Margaret George - Truvalı Helen

Ahmet Hamdi Tampınar Huzur, Saatleri Ayarlama Enstitüsü
Peyami Safa Yalnızız , Matmazel Noralyanın Koltuğu
Orhan Pamuk. Özellikle Sessiz Ev ve Kara Kitap
Murathan Mungan. İki Aynalı Kırk Oda, Yüksek Topuklar
Elif Şafak . Tüm Kitapları ama özellikle Mahrem

judith McNaught----> Mutluluk, Seni Beklerken
Agatha christie -----> Zehiri kim verdi, büyük dörtler
Hande ALtaylı -------> Aşka Şeytan Karışır
Canan TAN -----------> Piraye
[/B

Sezgin Kaymaz -Kaptanın Teknesi/Uzunharmanlarda Bir Davetsiz Misafir
Hakan Günday - Azil/Zargana
Jeffrey Deaver - Tüm Kitapları
David Baldacci - Mutlak Güç
Marc Levy - Keşke Gerçek Olsa/Sizi Tekrar Görmek
Jean Chrisdtophe Grange - Kızıl Nehirler/Siyah Kan

İpek Ongun ve Canan Tan'a bayılıyorum galiba :) Bir kaç yıl önce İpek Ongun'un bir geç kızın gizli defteri serisini bitirmiştim.Öyle güzeldi ki.Hala okurum sıkıldıkça :D Canan Tan'dan Yüreğim Seni Çok sevdi.Devam ediyorum (:

bu aralar aşk romanlarına takılıyorum
judiht mcnought tın yayınlanan tüm romanlarını okudum aşk romanlarını sevenlere yada biraz değişiklik diyenlere şiddetle tavsiye ederimŞeniz

Ruhun gizemli dehlizlerinde dolaşan, insanın çelişkilerini anlatmakta usta, onu idealize etmek yerine olduğu gibi aktaran, bir yazardan ziyade ruh çözümleyicisi olduğuna inandığım Dostoyevski benim için çok özel bir isimdir. Her kitabının okunması gerektiğini düşünsem de sırasıyla; Öteki, Suç ve Ceza, Yeraltından Notlar, Budala, Karamazov Kardeşler önerebileceğim kitapları arasında. ( Naif bir aşk öyküsü okumak isteyenler için: Beyaz Geceler)

"-izmler idrakimize giydirilmiş deli gömlekleri" diyerek tüm kalıplaşmış düşünceleri, formüle edilmiş yaşam formlarını bertaraf edip özgür ve diyalektik düşünceyle siyasi, kültürel ve sosyolojik iklimi analiz edebilmiş düşünürlerimizden Cemil Meriç; Bu Ülke ve Mağaradakiler kitapları...

Nüktedan dili ve keskin kalemi ile Oscar Wilde; Dorian Gray'in Portresi, Yalancılık Sanatı, De Profundis

Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan, Kürk Mantolu Madonna

çok var ama genel olarak duygu asena, elif şafak(özellikle aşk),jane austen, ayşe kulin....

Back