bunlarla bi odaya kilitleyin beni lütfen, özellikle son ikisiyle :roflol::roflol:
hyrrrrrrr brad benim =) kaptırmam kımseye =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlarla bi odaya kilitleyin beni lütfen, özellikle son ikisiyle :roflol::roflol:
hyrrrrrrr brad benim =) kaptırmam kımseye =)
kızım onu kapan kaptı biz kalan sağlara bakalım :roflol:
Fikret Kuşkan
![]()
ve tabiiki johnny deppim=)
![]()
bugune kadar boyle etkileyici bir ses tonu duymadım ...cok kaliteli birisi dizilerle aram pek iyi olamasına ragmen parmaklıklar ardındayı sırf fikret kuskan oynuyor diye izliyorum
ben küçükken toprak sergene bildiğin aşıktım.. odamda posterleri vardı yahu toprak sergenin bile kendisinin o kadar çok posteri olduğundan haberi yoktur zar zor buluyordum kuytu köşelerde zaten, bi tanesinde de çıplaktı söylemesi ayıp odama yaşlılar namaz kılmaya falan girince azarlıyolardı beni :kedi: yıllar sonra bi baktım o fosur fosur sigara içen toprak sergen "dumansız hava sahası" reklamlarında oynuyo.. vay anasını be dedim.. para insana neler yaptırıyo..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaşam kalitesini arttırmış işte fena mı . daha bi sev artık
hugh jackman
![]()
ben de hugh jackman demiştim :asigim: ama benim için fiziği oyunculuğunun ötesinde :kedi: napiim o kadar yakışıklı olmasaymış ben de oyunculuğunu değerlendirebilridim ama adama bakmaktan filmi izleyemiyorum ki :1rolleyes: