En sevdiginiz oyuncularin resimleri

Fikret Kuşkan

fikret-kuskan-2.jpg

bugune kadar boyle etkileyici bir ses tonu duymadım ...cok kaliteli birisi dizilerle aram pek iyi olamasına ragmen parmaklıklar ardındayı sırf fikret kuskan oynuyor diye izliyorum

türkiyeden toprak sergen=) bayılırdım şuan göremiyorum pek, sesi muhtesem ya adamın=)
34eff2f.jpg

ve tabiiki johnny deppim=)
Johnny-Depp.jpg

ben küçükken toprak sergene bildiğin aşıktım.. odamda posterleri vardı yahu toprak sergenin bile kendisinin o kadar çok posteri olduğundan haberi yoktur zar zor buluyordum kuytu köşelerde zaten, bi tanesinde de çıplaktı söylemesi ayıp odama yaşlılar namaz kılmaya falan girince azarlıyolardı beni :kedi: yıllar sonra bi baktım o fosur fosur sigara içen toprak sergen "dumansız hava sahası" reklamlarında oynuyo.. vay anasını be dedim.. para insana neler yaptırıyo..

ben küçükken toprak sergene bildiğin aşıktım.. odamda posterleri vardı yahu toprak sergenin bile kendisinin o kadar çok posteri olduğundan haberi yoktur zar zor buluyordum kuytu köşelerde zaten, bi tanesinde de çıplaktı söylemesi ayıp odama yaşlılar namaz kılmaya falan girince azarlıyolardı beni :kedi: yıllar sonra bi baktım o fosur fosur sigara içen toprak sergen "dumansız hava sahası" reklamlarında oynuyo.. vay anasını be dedim.. para insana neler yaptırıyo..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaşam kalitesini arttırmış işte fena mı . daha bi sev artık

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaşam kalitesini arttırmış işte fena mı . daha bi sev artık

yok kız bıraktığından oynamıyo kim bilir kaç para verdiler :roflol: adamın sesi güzel diye sigaraya hayır reklamında oynatıyolar, bilmezler ki o adamın sesi çok sigara içmekten öyle haydi buyur burdan yak :icecream:

ben en gıcık olduğumu da koymak istiyorum ya nolurr
ben-affleck-picture-1.jpg

nası bi kabiliyetsizliktir ya nasıl kasıntılıktır anlamıyorum hiçbi filmine yakışmıyo avam duruyo peeh:sinifsinif:sinir adam

ben de hugh jackman demiştim :asigim: ama benim için fiziği oyunculuğunun ötesinde :kedi: napiim o kadar yakışıklı olmasaymış ben de oyunculuğunu değerlendirebilridim ama adama bakmaktan filmi izleyemiyorum ki :1rolleyes:

evet cnm gordugum koydugunu benimkısını bu adama cok benzetiler ...bende o yuzden cok seviyorum =)

Back