- 27 Şubat 2011
- 796
- 291
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
Zara ve massimo dutti. Bazen de h&m hepsi cok pahali oldu maalesef.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım sadece kiyafet markasina ozen gösteriyorumCik zengin olmalisiniz ?
Asiri alışveriş yapmak yerine az yapıyorum ancak sevdigim markalardan alıyorum o şekilde daha cok hosuma gidiyor ☺Bende cok beğeniyorum bu markayı. Sadece bakabiliyorum ama :)
Merhaba,Seçilstore
Evet gercekten kaliteli ama fiyatlar acayip yukseldi. Artik almiyorumMerhaba,
Ben de beğeniyorum ürünlerini ancak verilen ücrete değiyor mu? Hiç kullanmaya cesaret edemedim. Gerçekten kaliteli ve uzun ömürlü mu? Fiyatları baya yüksek verdiğimiz paraya değiyor mu?
Ben tesettürlü biri olarak herşeyi tercih edemiyorumen beğendiğiniz ve severek alışveriş yaptığınız kadın giyim markası nedir?
Ne yaşamişsin abla ne kadar güçlüsün maşallahKoton'un 34 beden etekleri tam kalıp üzerime oluyor ve çok beğeniyorum.
Kot ve kumaş pantolon modelleri de hoş ama pek pantolon giyme taraftarı değilim.
Eski kotlarımın çoğunu eteğe çevirdim ve nakışlar ve aplikeler ile süsledim. Dönüştürmeyi seviyorum.
Birkaç yıldır kendi diktiğim bluz, etek, elbise vb eşyaları kullandım. Halen hepsi duruyor.
Boşanırken profesyonel dikiş makinemden başka para edecek bir şeyim yoktu ve yeni hayatım için onu satmak zorunda kaldım.
Şimdi de Trendyolmilla'dan bazen şort-tişört alıyorum çünkü Mersin'in sekiz ay süren yaz mevsiminde başka şey giymek çok güç.