- 21 Temmuz 2022
- 387
- 225
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
en beğendiğiniz ve severek alışveriş yaptığınız kadın giyim markası nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orası bile pahalı artık beSosyete pazari
Öyle vallaa amaa zara mango fln diyemicem oralara girmiyorum bileorası bile pahalı artık be
ben de yanaşamıyorum ya yüzüne bakmadığım lcw'de bir şeyler almaya çalışıyorum şimdi hahahah ama güzel bir şey de yokÖyle vallaa amaa zara mango fln diyemicem oralara girmiyorum bile
Bide bebek geliyor simdi bize artik lcw bile lüksben de yanaşamıyorum ya yüzüne bakmadığım lcw'de bir şeyler almaya çalışıyorum şimdi hahahah ama güzel bir şey de yok
ya ne güzel kendiniz yapabiliyorsunuzzz süper vallaKoton'un 34 beden etekleri tam kalıp üzerime oluyor ve çok beğeniyorum.
Kot ve kumaş pantolon modelleri de hoş ama pek pantolon giyme taraftarı değilim.
Eski kotlarımın çoğunu eteğe çevirdim ve nakışlar ve aplikeler ile süsledim. Dönüştürmeyi seviyorum.
Birkaç yıldır kendi diktiğim bluz, etek, elbise vb eşyaları kullandım. Halen hepsi duruyor.
Boşanırken profesyonel dikiş makinemden başka para edecek bir şeyim yoktu ve yeni hayatım için onu satmak zorunda kaldım.
Şimdi de Trendyolmilla'dan bazen şort-tişört alıyorum çünkü Mersin'in sekiz ay süren yaz mevsiminde başka şey giymek çok güç.
Allah bağışlasın <3 e bebek uygun fiyatlı ve kaliteli bir arkadaşımın bebişi,ne oradan alışveriş yapıyorduk bir göz gezdirin isterseniz, uygulamasında da iyi indirimler oluyorBide bebek geliyor simdi bize artik lcw bile lüks
Bakiyoruz canım artik girdik bu yola bebege ozeniyo insan kendini o kdr onemsemiyo analik is loadingAllah bağışlasın <3 e bebek uygun fiyatlı ve kaliteli bir arkadaşımın bebişi,ne oradan alışveriş yapıyorduk bir göz gezdirin isterseniz, uygulamasında da iyi indirimler oluyor
ay benim deeee, keşke biraz uyun fiyatlı olsa değil mi? ama onlinede arada indirim yakaladığım oluyor, hele aksesuarlarına bayılıyorum çok özgünYargıcı ürünleri favorim.
Balenciaga hastasıyımen beğendiğiniz ve severek alışveriş yaptığınız kadın giyim markası nedir?
Cik zengin olmalisiniz ?Balenciaga hastasıyım