- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi themis1990
çocuğun öldüğü sahne ve kasabayı sel bastığında yardıma gelen insanlar sahnesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aamir Khan filmlerini severim ve öğrencilerime de izletirim. Onların favorileri 3 Idiots ve Ghajini :)
evet ben o filmi çok beğenmiştim ya aklıma geldi bi daha izleyeyim bütün serisini izledin mi sen? nasıllar izlediysen ben bi tanesini daha izledim ama kaçtı hatırlamıyorumevet samarı hep saklıyorlardı otistik gibi bir çocuktu
babası sen benim meleğimsin seni benden çalarlar diye saklıyorum demişti
yok sadece aamir khanın oynadığı dhoom3 izledimevet ben o filmi çok beğenmiştim ya aklıma geldi bi daha izleyeyim bütün serisini izledin mi sen? nasıllar izlediysen ben bi tanesini daha izledim ama kaçtı hatırlamıyorum
Fanaa da güzeldi ama pk yı izlemedim.3 ıdiots zaten benimde 1 numaram çok çok güzel
ve fanaa o ikisinin yeri ayrı bende
pk da şahane
Fanaa da güzeldi ama pk yı izlemedim.
anladımyok sadece aamir khanın oynadığı dhoom3 izledim
P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır.P.K.'in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler.P.K.'in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.'in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bi şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor. Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostluk destanı işlenmiş diyebiliriz
çok tatlıydı bu filmde aamir khan bir uzaylı ancak bu kadar sevimli olur
Barfi hem işitme hemde konuşma özürlü bir genç erkektir. Shuriti Adında hoşlandığı bir kıza aşıktır Fakat Shuritinin ailesi Barfi ile ilişkisine karşıdır çünkü onu hor görmektedirler. Barfi artık bu işin olmayacağını anlamış ve kendine yeni bir yol çizmeye karar vermiştir. Bu arada Jhilmil adında yeni bir kız arkadaş edinmiştir. Aradan geçen süre sonunda hiç olmadık bir dönemde tekrar ortaya çıkan Shuriti bütün duygusal dengeleri karıştırmıştır. Artık Barfi bir seçim yapmak zorundadır. Barfi: aşkın dile ihtiyacı yoktur filmi türkçe dublaj olarak ilk kez dvxfilm.com da yayınlanmıştır, imdb den aldığı yüksek puanla mutlaka izlemeniz gereken filmler arasında yer almaktadır.
çok etkileyici bir aşk hikayesi gerçekten aşkın dile ihtiyacı yokmuş ağladım bayağı.
bisikletiyle trenin camına tutunmuş giderken kızı ilk gördüğü sahne çok güzeldi.
Barfi hem işitme hemde konuşma özürlü bir genç erkektir. Shuriti Adında hoşlandığı bir kıza aşıktır Fakat Shuritinin ailesi Barfi ile ilişkisine karşıdır çünkü onu hor görmektedirler. Barfi artık bu işin olmayacağını anlamış ve kendine yeni bir yol çizmeye karar vermiştir. Bu arada Jhilmil adında yeni bir kız arkadaş edinmiştir. Aradan geçen süre sonunda hiç olmadık bir dönemde tekrar ortaya çıkan Shuriti bütün duygusal dengeleri karıştırmıştır. Artık Barfi bir seçim yapmak zorundadır. Barfi: aşkın dile ihtiyacı yoktur filmi türkçe dublaj olarak ilk kez dvxfilm.com da yayınlanmıştır, imdb den aldığı yüksek puanla mutlaka izlemeniz gereken filmler arasında yer almaktadır.
çok etkileyici bir aşk hikayesi gerçekten aşkın dile ihtiyacı yokmuş ağladım bayağı.
bisikletiyle trenin camına tutunmuş giderken kızı ilk gördüğü sahne çok güzeldi.
Hint pilotu Veer Pratap Singh, (Shah Rukh Khan) genç bir Pakistan'lı, Zaara Hayaat Khan (Preity Zinta) isimli kızın hayatını kurtarır. Kurtarış aksiyonundan sonra birlikte zaman geçirirler ve Veer, Zaara'nın niye Hindistan'a geldiğini öğrenir. Zaara'nın ailesi eskiden bir öksüz kadına bakmışlar. Bu yaşlı Kadın vefat etmeden önce, Zaara'dan onun küllerini Hindistan'daki bir nehire atmasını ister. Zaara yaşlı kadının dileğini kabul eder ve annesine ve babasına haber etmeden yola çıkar. Hindistana giderken otobüs bir kaza geçirir ve orda işte Veer, Zaaranın hayatını kurtarır.
Zaara, Hint kadının küllerini nehre dökene kadar Veer ona refakat eder. Veer'e minnettar olan Zaara onun kendisinden bir şey istemesini söyler. Veer Zaara'dan bir gününü kendisine ayırmasını ister. Veer bu teklifi kabul eden Zaara'yı kendi kasabasına götürür ve Veer'in ailesiyle Lodi bayramı eğlencelerine katılırlar. Veer bu geceden sonra Zaara'ya aşık olduğunu anlar ve ertesi gün onu geri göndermeden önce Zaara'ya açılacaktır ancak Zaara'yı bulmaya gelen nişanlısı ile karşılaşırlar. Zaara'nın nişanlı ve evlenecek bir kız olduğunu öğrenen Veer'in bütün hayalleri yıkılır. Yinede istasyonda Zaara'ya aşık olduğunu söyler ve kendisini her zaman bekleyecek,kendisi için canını verebilecek olduğunu söyler ve ayrılırlar. Ancak aşkları burada bitmemiştir. Pakistan'a dönen Zaara'nın da kalbinde bu aşk alevlenmeye başlar. Zaara'nın en yakın arkadaşı Sebo, Veer'i arayıp onu Pakistan'a çağırır. Zaara'nın ona aşık olduğunu ve Zaara'nın evlenmeden gelip önce onu götürmesini istediği belirtir. Bunu duyan Veer bir saniye bile beklemeden çok sevdiği mesleğinden istifa ederek Pakistan'a gider.
Zaara'nın nişan namazı sırasında Veer ortaya çıkar ve herkesin içinde Zaara ve Veer sarılırlar. Ortalık karışır ve Zaara'nın babası şok geçirip yatağa düşer. Zaara'nın bu evliliği babasının partisinin yükselişi ve ailesinin itibarı için çok önemlidir. Ayrıca bu evlilik olmazsa babasının bir şok daha geçirme ve bu defada ölme ihtimali de vardır. Zaara'nın babasının bu durumu ve gerek ailesinin gerekse karşı tarafın tehditleri nedeniyle Veer ve Zaara aşklarından vazgeçmek zorunda kalırlar ve birgün yeniden buluşmak üzere ayrılırlar.
Bu ayrılıktan sonra ülkesine dönmek üzere olan Veer, Zaara'nın nişanlısı tarafından kurulan bir komploya kurban olur ve Hint ajanı suçlamasıyla hapse atılır. Zaara'da nişanlısıyla evlenmez. 22 yıl sonra bir kadın avukat tarafından suçsuzluğu ispatlanan Veer, serbest bırakılır. Yine bu avukat sayesinde Zaara'la birleşirler ve Hindistandaki kasabalarına yerleşip kalan ömürlerini mutlu geçirirler.
en çok istasyon sahnesinden etkilenmiştim veerin aşkını itiraf ettiği sahne
Paylaştığın tüm filmleri seyrettim ve hepsini sevmiştim ancak en sevdiğim Barfi ve en sevdiğim sahne Barfi nin sokak lambasını devirerek jhilmil'i denediği sahne. O an Barfi'nin değişen duyguları falan çok güzeldi. Tabi birlikte hayata veda etmeleride ayrı bir güzel.
Çok fena biten filmlerden biri. Müzikleri harika.En sevdiğim sahne ise;
İzleyip secvdiklerimi fırsat buldukça paylaşacağım. İçlerinden çıkar mutlaka izlemediğin.şu filmi mutlaka izleyeceğim başka önerebileceğin film varsa paylaşırsan sevinirim.