Anket en sevdiğiniz hayvanlar

en sevdiğiniz hayvanlar

• Ankete Katılan
    75
malesef hiç bir sıkkı işaretlemeye gönlum el wermedı cunku dunya üzerinde yaşıyan butun haywanları çok sewerım asssllaa hiç birine zarar weremem bı böcege bıle cunku o böcek ne ise bizde oyuz aynı cana sahıbız o yuzcden hıc bır sıkkı ısaretlemedım bır ınsanın kalbını rahatlıkla kıra bılırım canını yaka bılırım ama assla bır haywanın kılına zarar weremem

şıklardan kuşu işaretledim ama bütün hayvanları severim.

tüm hayvanları cok severım böcekten fareye kadar hıc bırıne kıyamam o yuzden tercıh yapamadım ve oy kullanmadımm asla hangı hayvan daha sevılır dıye bır tercıh yapamam hepsi aynı sevılır hepsi benım ıcın cok degerlılerdır

hayvanların hepsini severim ama kuşumla tanıştığımdan beri kuşları ayrı seviyorum.

köpeklere bayılıyorum.. 3 tane köpeğim var ikisi bende biri annemde kalıyor. :)
kuşumuz geçen ay öldü kanaryaydı.. iki anede akvaryumumuz var balıklarıda severim.

tüm hayvanları çok seviyorum.

kopekleri cok seviyorum evlenmeden once bi kopegim vardi oldu daha sonrada kopek almadim
simdi kocaman bi akvaryumum var renkli renkli insanin gozlerini dinlendiriyo cok hoslar

hiçbirine kıyamam ama kedi ve kedi türlerini çok seviyorum.aslan kaplan da buna dahil:) iki tane de kedim var zaten..

kedileriii çk seveirm yavru köpekleri de oyyy :D

Bütün hayvanları severim.Muhabbet kuşum ve beta balığım var. Ama köpeklerin yeri ayrı :)

Back