Anket en sevdiğiniz hayvanlar

en sevdiğiniz hayvanlar

• Ankete Katılan
    75
kurt -tatlicadiarzu-
nedense kurtlar her zaman bana gizemli ve çekici gelmiştir
sanırım kurtlarla ilgili çok film izledim, çocukluğuma inmek lazım:1ninca:

kedi annemlerde benimde var bi tane çok seviyorum :asigim:

bütün hayvanları çok severim ama kedi ve köpeğe daha duyarlıyımdır...

Hepsini severim ama kedileri daha çok seviyorum
Arkadaşlarda gözlerimden dolayı kedi diyorlar bana şakkıdı

bütün hayvanları severim ama köpeği daha fazla
ahhhhhhh birde alerjim olmasa elleyebilsem ne güzel olacak

Köpekleri çok seviyorum Özellikle yavru köpekleri.Yavru kedileri ve iran kedilerinide severim ama eh işte çünkü kedilerden korkuyorum.Bakışlarından korkarım.

listedeki hayvanlardan yalnızca kediyi sevmem nedense. ama hangisini istersin diye sorsalar köpek derim.

Bi seçim yapmak gerekirse tabiki KEDıLER ●๋:●๋: :lepi: Şu kedi sevmeyenleri hiiiç anlayamam :uhm: aslında çooook sevimlier

ben yazdigin hayvanlardan aslinda köpekten haric hepsini cok seviyorum, suan evimizde akuvaryumumuz var ama kedim olsun isterdim...............

kesinliklee köpek çok severim:asigim::asigim:
bende kedi sevemiyorum hatta çok korkuyorum kedilerden yavrusundan bile korkarımdelikafadulden

10 yaşımdan şimdiye kadar 10 yakın yavru köpecik büyüttüm bi kedim vardı yavruları oldu onları büyüttüm balıkhep vardızaten en sonbetalarım vardı. kedi köpek balık hamster çok severim. ama şuan bakmaya fırsatım yok:kahve:

Bütün hayvanları çok çok severim opuyorumnanaktan
Hiçbirini ayıramam
Hepsine bayılırım
:asigim:
Hiçbirine kıyamam
Sadece birkaç tane isim yazmak, sadece birkaç tanesini seçmek asla yapamayacağım bir şey..
a.s

açıkçası hayvanlara dokunamam,onun için balık besliyorum...kaydirigubbakcemile3
ama eskiden babacım kanarya beslerdi,o zamanlar seslerinden çok rahatsız olurdum;ne yalan söyleyeyim şimdi seslerini arıyorum...:gitme:

Back