• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EN SEVDİĞİNİZ ALLIK :)

Evet ışıltılı şeftali bir allık. Tam istediğib gibi bir şey sanırım. Netten swatch yorumlarına bakabilirsin..
Ama ışıltılı olan allık Hot Mama.
Frat boy pembe ve ışıltısız.
İlk fırsatta bakmalıyım,umarım istediğim allıktır:)

uygun fiyat arıyorsan The Balm'ı tercih et ama Dior allıklarından da çok memnunum.

The balm frat boy soğuk tonlu güzel bir pembe

Bende baktım bugün şu hot mamaya ama pek efsanevi gelmedi bana:KK59:

Kızlar ben beyaz tenliyim şeftali ya da pembe tonlarda allık alacağım hangi markayı önerirsiniz birde beyaz tene başka hangi renkler gider allık konusunda yardımcı olursanız çook seviniriim.:KK37: Bir de siz hangi allığı kullanıyorsunuz ve memnunsunuz? :KK45:

ben de beyaz tenliyim, golden rose terracotta 102 kullanıyorum :) başka da kullanmıyorum ...

The Balm Hot Mama rengi çok güzel bir allıık.
Bir de ben esmer tenliyim Essence'in Sun Club all-in-one Bronzing Highlighter ürününün koyu tenliler için olanını kullanıyorum bayılıyorumm. Açık tenliler için olanını kullanabilirsin pembemsi tonda o da :KK15:

Kızlar ben beyaz tenliyim şeftali ya da pembe tonlarda allık alacağım hangi markayı önerirsiniz birde beyaz tene başka hangi renkler gider allık konusunda yardımcı olursanız çook seviniriim.:KK37: Bir de siz hangi allığı kullanıyorsunuz ve memnunsunuz? :KK45:
flormarda teraccota var karısık tonda şeftali ben ondan cok menunnn cok uzun surede gidiyor tavsiye ederim :)

Tek isim MAC - ROSY OUTLOOK! Ne şeftali ne de pembe, bildiğin gül rengi ve bende beyaz tenliyim (Gosh cc krem de 01 porcelain rengi) ve aşırı derece doğal tatlı bir renk ve çok kalıcı pro long wear serisinden olduğu için. Üstelik içinde simde yok! Zaten yakında blogumda inceleyeceğim ^.^

Back