• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EN SEVDİĞİNİZ ALLIK :)

Pastel de var şeftali tonu ve çok güzel bende beyaz tenliym kullanyorum memnunum ;)

bende beyaz tenliyim şeftali tonları çok güzel oluyor ama bronz allık daha hoş duruyor favorim :)

smashbox o-glow harika bir allık.yanağına dudağına sürüyorsun jel şeffaf zaten,saniyeler içinde ısınla doğal pembelik oluşuyor

112346755_tn50_0.jpg

Dün flormarın SB01 light coral krem allığını aldım. şeftali yine yeniden :D.fiyat 19
yMtC382nKdemloigmhjsqRyjgygq4RBRJeXXOf8gzQmgdhqFZeT6wI7nu1-NGY3auj2gEYs=s85

Nyx in alliklarini çok ovuyorlar çok aşırı pahalıda değil bildiğim kadarıyla Boynerlerde Douglasta filan bulabilirsin ben hiç kullanmadım ama deneyeceğim bu arada zaten yazmışlar Thé balm in alliklari şahanedir bende ki alliklarda bunlar artık bitmeden birsey almayacagim :) 20141123_185557.jpg

The balmin alliklari harika bende tavsiye ederim.Bir cok urununu kullaniyorum Turkiyede yurt dışına nazaran daha hcuz satilmasida guzel avantaj bence

youngblood mineral allık sürümü çok kolay bide bi pakette bir çok renk karışık sürebiliyorsun yada tek tek kullanabiliyorsun. ortasındaki çok uçuk beyaza yakın pembeyi aydınlatıcı olarak kullanıyorum. gece makyajında koyu olan rengi sürüyorum

maybelline krem allıklardan şeftaliyi denemeni tavsiye ederim, rengi çok hoş bir şeftali ve beyaz tende cidden çok hoş duruyor, mat toz toz donuk duran bir allık da değil. gayet canlı pırıl pırıl bir renk.

Flormarın terracota 41 numaralı bebek pembesi allığım bittikçe alırım.

ben golden rose dan memnunum bi de şimdi ilk defa terra kota mıydı adı renk karışımlı olanlardan çok beğendim golden rose ın bronze- şeftali tonu çok güzel :)

aa bir de whatsons ta bi marka var sanırım kendi markası sadece bronze allıkları oluyor o da ço kgüzel

şeftali de clinique kullanıyor annem beyaz tenlidir bence şahane bir rengi var pırıltılı bir allık

Şeftali olarak The Balm Hot Mama efsanesini duymuşsunuzdur diye düşünüyorum ve onu tavsiye ediyorum.
Pembe allık olarakta favorim yine The Balmdan Frat Boy allık.
The balm allığı çok tavsiye eden var ben ışıltılı bişey istiyorum,ışıltısı varmı?

Eğer uygun fiyatlı arıyorsan The Balm'ın allıklarını kesinlikle tavsiye ederim.
Pembe tonlu olarak Down Boy şahanedir mat bir allık ve yine mat allıklarından Frat Boy şeftaliye bakan rengiyle çok güzeldir.
Işıltılı olsun dersen Hot Mama güzeldir İnstain allık serisinden Houndstooth ise çok güzel bir gül kurusudur.
Ama paraya kıyarım dersen MAC'in allıkları şahanedir özellikle şeftali-pembe renkte hafif ışıltılı Peachykeen, canlı pembe mat olan Pink Swoon şahanedir eğer ki buğday tenliysen yine mat olan Fleur Power süperdir şahane bir pembe-şeftali karışımı rengi var.
Sağol canım,çok güzel bir şekilde özetlemişsin konuyu:)

Ben aradığımı bulamadığım için sephoramın prmbe allığını almıştım hafif ışıltılı ama tam dağılmıyor sanki,kullanan varmı bu allığı?

The balm allığı çok tavsiye eden var ben ışıltılı bişey istiyorum,ışıltısı varmı?
Evet ışıltılı şeftali bir allık. Tam istediğib gibi bir şey sanırım. Netten swatch yorumlarına bakabilirsin..
Ama ışıltılı olan allık Hot Mama.
Frat boy pembe ve ışıltısız.

Back