facede ve instagramda satanlar var, olmadı gittigidiyor ve n11
bu arada aspirin sprey ariel leke çıkarıcıdan iyi, ariel basit yemek lekesini bile çıkarmıyor
Asprin spreyi nerde bulabilirim peki. Bi de nasıl kullanılır acaba
Asprin spreyi nerde bulabilirim peki. Bi de nasıl kullanılır acaba
Kuru temizleme garanti vermiyor leke için
Arkadaşlar ariel leke çıkarıcı çıkarır mi sizce?
Malesef.bende yarım şişe var bitecek diye kullanmaya korkuyorum. Ama bana fairy çıkacak yakın zamanda aynı kalitede dediler.O satılıyor mu hala ? Yeşil uzun kutu olanlar.
Malesef.bende yarım şişe var bitecek diye kullanmaya korkuyorum. Ama bana fairy çıkacak yakın zamanda aynı kalitede dediler.
Bulasik makinasi parlaticisi hemen hemen tum lekeler icin kurtarici. Ben her lekeye kullaniyorum. Hatta bulaasiktan cok makinada kullaniyorum
Lekenin uzerine islatacak kadar dökup elimle hafif citiliyorum ama cok hafif. Eger makinaya atilacak biseysr makinaya atiyorum,atilmayacak biseyse elimde silip duruluyorum. En etkili oldugu yer hali ve koltuklar. Kizimin kiyafetlerinde gecmeyen tum lekeleri cikardi. Ben memnun kaldim. Umarim sizde memnun kalirsinizIlk defa kullanıyorum. Bu u gerçekten deneyeceğim. Nasıl kullanıyorsunuz ?
Lekenin uzerine islatacak kadar dökup elimle hafif citiliyorum ama cok hafif. Eger makinaya atilacak biseysr makinaya atiyorum,atilmayacak biseyse elimde silip duruluyorum. En etkili oldugu yer hali ve koltuklar. Kizimin kiyafetlerinde gecmeyen tum lekeleri cikardi. Ben memnun kaldim. Umarim sizde memnun kalirsiniz
Rica ederim,marka onemli degil sanirim digerlerini bilmiyorum cnm ben pril kullaniyorum hep :)Gerçekten şaşırdım . Mutlaka deneyeceğim. Çok teşekkür ederim bilgi için. Peki marka önemli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?