En seksi parfumler hangileri

kızlar channel chance die koku sanırım.. çok güzel die duydum..

orjinal koku alıcm bende ama hiiç f ikrim yok..ne nasıl die.. şöle ennn harika kalıcı akıldan çıkmayan kokuları yazalım

cnm ben kullanıyorum onu ve cok guzel kokuyor farklı ama organza yı onerırım kesınlıkle dusta dahı kokuyorr

yeees...beyaz deniz kabuğu şekl.şişesi..Frank Oliver serisi ama adını hatırlamiyorum ... first class bi parfüm!!! deneyın-insana sarhoş eden bi koku...

Eklentiler

• $530.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
carolina herrera sexy212 ben bunu kulanıorum hem hafif hergün kuanabilirsiniz hemde çok güzel kokuo eşimde çevremdekierde beğenio yani:)

carolina herrera sexy212 ben bunu kulanıorum hem hafif hergün kuanabilirsiniz hemde çok güzel kokuo eşimde çevremdekierde beğenio yani:)

ben de bunu kullanıyorum canım.. direk sevgilim seçti hatta..demekki gerçekten ismini taşıyor..gerçekten seksi

yeni katıldım forumunuza bnde 16 yaşındayım buğday tenliyim bna hangi kokular gidebilir.
212 sexy kaç yaşa göre acaba?

Arkadaşım çok teşekkürler öncelikle harika yazmışsın.
Ben de genel kokuları sevmeyen birisiyim.
Ve yazdıklarını inceledim calvin klein(secret obisesion) u düşünüyorum.Kalıcılığı olsun farklılığı olsun nasıl ?iyi seçim yapmışmıyım sence???

secret obbession şişesi cok güzel...kalıcılıgı tartısılmaz baskın bi koku....odunsu bir koku bence....güzel tercih yapmışsın :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…