En seksi parfumler hangileri

hepsinin kokusunu da biliyorum.. hanımeliyle kelalaka...kenzo flower biraz olabilir sadece

212 var bende.. mesela... oyle iddialı cok guzel bı koku diil.. sıradan.. ve hanımeline de hiiç benzemiyor....sektorde olabilirsin ama burnun iyi diil :1closedeyes:

hanımeli kokusu isteyen arkadaaş .. yurtdısından ısmarla.. turkıyede yok.. sırf hanımeli içeren honeysuckle parfumler var... kesin çözüm bu .. ben öle yapcam...ehehehehe

yaz için şöyle çiçek kokan bir parfüm önere bılırmısınız hanımeli kokan parfüm istiyorum varmı kızlar?

hanımeli kokusunu yıllar önce kullanmıştım
galiba parfümün adı da impulse tu.artık üretilmiyor olabilir çünkü bi daha görmedim hiç
ama harika kokusu vardı :asigim:
annem her kokuyu sevmez o bile bayırlırdı.

arkadaşlar bende size güzel ve etkili bir koku olarak avon surrender'ı öneriyorum. ben kullanıyorum çok beğeniyorum ve kalıcıda. denemenizi tavsiye ederim.

lütfen kokusunu bilen fikir versin en kısa zamanda denemek istiyorum ismini duyduğum merak ettiğim bir parfüm GIVENCHY HOT COUTURE kullanan varmı yada bilen nasıldır acaba.

estee lauder parfümlerinden kullanan yok mu.. private cdollectıon tuberose gardenia mesela

Armani Diamonds SUPEERR bi parfumm.
Ve yilin parfumu Jean Paul Gaultier Madame parfumude mukemmel.

Ikisinin kokusu cok guzel ve cekici :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…