En seksi parfumler hangileri

Bence parfum olayi tamamen ten uyumu,yas ve kisilikle alakali.Yani sana cok hos giden son derece sexy mi dersiniz cekici mi bilemiyorum bir koku bana limon kolonyasindan fazla bir fark yapmamakta.Yagli ciltlerde parfumun girdigi reaksiyonda cok fazla etkiliyor.Yasanan sehir,ulkde ki sicaklik dahi,ayni parfum cok sicakta berbat olabiliyor,bence en dogrusu 1 er gun 1 er gun deneme yapip dogruyu bulup onda kalmak..Ben biraz soguk bir yerdeyim mesela Posion kullaniyorum cokda hos oldugunu dusnuyorum ,sadece ben degil dusunmesi gerekenlerde dusunuyor tabi:jeyyar:

Am Antalya'da tatildeydik gecen yaz, 45 derece sicakta igrenc bir hal aldi,cunku ayni tarihte benim oldugum yer 22-23 derece idi ve rahatsizlik yapmiyordu.

Bence yaş ve ten parfümde çok önemli... Hypnotic poison bende çok agır kalıyor , benim sevdiğim ve sorulan parfümler euphoria calvin klein, moon sparkle escada, ralph louren (mavi bir şişesi var)

Son düzenleyen: Moderatör:
her parfüm konusunda aynı parfümleri yazıyosunuz ve ben hala anlamadım hangileri daha iyi.anket bölümüne parfümden anlayan bi arkadaş konu açsada oylara göre anlasam hangisi daha iyi.burda karışıyor.

armani she ben kullanıyorum,kullandığım parfümlerden biri.
çok güzel bi koku tercih edilebilecek bi koku ama seksi olduğunu düşünmüyorum.
kışkırtıcı bi havası yok yani o parfümün.
sexi dediğiniz varsa banada tavsiye edin de ben de denemek isterim.

Günlük kullanmak icin Lacoste pour Femme ismarladim, nasil sizce.. ?[/I][/B][/QUO

çok güzel... miss gibi bir koku

bu arada parfümden anlayan arkadaş konu açsın lafıda komik geldi.parfüm tarz yani zevk meselesi. :)

burda sadece sexi parfumleri tartışalım paylaşalım dedik..gunluk ne kullanabılırızden daha cok..etraftakılerden en cok ıltıfat alan.. karsı cinsi etkıleyan.. tabı bıze de hos gelen kokular uzerıne bi konu bu...yanı gercekten budur ulen denebılecek ıddıalı parfumlerı yazarsanız koumuza uygun olacak bacılar:içelim:

evet kizlar sexi olan parfümler yazilsin istenmis bende ariyorum günlük kullandigimiz dan öte özel olmali karsi cinsi harekete gecirmeli.
günük kullanim icin bir cok baslik var parfün basligi burda sadece sex olanlar yazilsin:)

canım,Versace Crystal Noir dene,çok dikkat çekici ve sexy bence...Calvin Klein Euphoria de iyi,ama ben bunun sadesi değil feromonlusu beğeniyorum...feromondan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…