- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi karprenses
physicians formula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
the body shop urunleri iyi diye biliyorum
Şiddetle tavsiye edebileceğim ve kendimin de danışmanlığını yaptığım paraben içermeyen ve içeriğine çok güvendiğim için henüz yaşı küçük olan kızımın da kullanmasını desteklediğim marka Farmasi.içerik olarak neler içeriyorlar tam bilmiyorum. nette bulamadımda bunlarla ilgili bilgi. mutlaka kimyasal bir sürü şey olucak içlerinde ama bu konuya en hassas en duyarlı olan sizlerinde en beğendiği gönül rahatlığıyla kullandığınız marka hangisi ?
Mac neden bu kadar beğeniliyor anlamıyorum hayvanlar öldürülüyorr sizin için işkence çekiyorlar farkında mısınız? Bu arada şuanda elimde oriflame dan love nature lip balmın içeriği mevcut bilgileri yazıyorum. Ricinus communis seed oil ,capric triglyceride, lanolin, cera alba, castor oil, candelila cera aroma, polyglyceryl , beeswax, carthamus tinctorius seed oil, simmondsia chinensis seed oil, aqua, glycerin, tocopherol, helianthus annuus seed oil, saccharin prunus idaesus fruit exract, potasuım sorbate, sodium benzoate , ci 19140 . merak eden buyrun araştırsın ne neymiş diye. ben oriflame dan mutluyum neden kötülediğinizi bilmiyorum ama umarım orif olması şart değil internetten araştırıp ya organk ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen bir ürüne geçersiniz. bilinçli tüketici olmak önemli. mesela sizde bugün kullandığınız ürünleri internette nedir ne değildir diye araştırıp ürünün içeriklerinii inceleyebilirsinizz ne varmış bakalım içinde diye.mac,kryolan,benefit ürünleri,bobbi brown,make up for ever..the balm vs ama kesinlikle avon oriflaym filan değil sakın ha ^^