- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Daha iyi ol inşallah Dikkat et,tarifini ağzından kaçırmaŞükür idare ediyorum ben de. Poğaçamı ne zaman yapsam diye düşünüyorum Blue_Peri biraz sunum çalıştırcak beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha iyi ol inşallah Dikkat et,tarifini ağzından kaçırmaŞükür idare ediyorum ben de. Poğaçamı ne zaman yapsam diye düşünüyorum Blue_Peri biraz sunum çalıştırcak beni
Bizde gittik. Urfada gezecek fazla bi yer yok. Ben doga seviyorum.Evet valla. Geçenlerde Birecik'e gittik hiç gitmemiştik o da iyi geldi. Artık Urfa nın içini tüketmişiz 6.yıldayız gidecek yer yok
Burdan değil özelden kacirsin aman ha ozlemcim canimcimDaha iyi ol inşallah Dikkat et,tarifini ağzından kaçırma
Bak fotosunu atarım şimdiKarıştırma kuruyu yarıyı simdi
De hele ne senin poğaça
Zaten zor tutuyorum kendimi dikkat etmeye çalışıyorumDaha iyi ol inşallah Dikkat et,tarifini ağzından kaçırma
Birde tehdiiiit nono nooooBak fotosunu atarım şimdi
Ozelden,genelden kaçırmasın ya da bana doğru kacirsinBurdan değil özelden kacirsin aman ha ozlemcim canimcim
Millet bir sunum görsünBirde tehdiiiit nono noooo
Sen sadece benimle paylaş cici kısZaten zor tutuyorum kendimi dikkat etmeye çalışıyorum
Ben çok değişik bir sunum yapacagım
Bana kacirsin sonra sana doğru yollarım benOzelden,genelden kaçırmasın ya da bana doğru kacirsin
Canım bizim tayin Ekim ayında çıktı.Okul 1 ay önce açılmıştı.Geldik yeni okul yeni düzen:)Oğlum çok zorlandı.Kızların okul daha açılmamıştı 1 okulda 2. döneme kadar misafir kaldılar.Okul meslek lisesiydi.Bunları pek kabul etmediler:)Siz de de mı sağlık sorunu oldu açığı kapatırlar sen hele kesin ayarlamışsındır bir şeyler
Sanatsal çalışma, aramızda kalsın
Evet bak Bozova ya pikniğe gittik bir kez yine gidebiliriz. Bi de arkadaşı Halfeti ye götürcez biz birkaç defa gittik o yeni atandı merak ediyor. Dediğin gibi başka mekan da yok. La Foresta var güzel yeşil alan ama çok uzak geliyor orası bana. Piknik alanları olarak da Gap Vadisi 3.Etap a gidiyoruz genelde biz. Akşam yemeği için sevdiğiniz yerler nereler belki bilmediğimiz yerlerdir fikir olur bizeBizde gittik. Urfada gezecek fazla bi yer yok. Ben doga seviyorum.
Bozova Çatak da iyi. Arada oraya gidiyoruz.
Sizin baya olmuş
İnsanın içi çayır çimen görmek istiyor
Aynen canım sağlıkları iyi olsun ne yapalımBüyüdükçe sorunları da büyüyor değil mi?
Canları sağolsun
Aman diyim aman onlar benim en toy sunumlarim yapmaMillet bir sunum görsün
2. El sevmiyorumBana kacirsin sonra sana doğru yollarım ben