- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Gözüm üstünüzde merak etmeyinHep burda ol kaybolma tam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözüm üstünüzde merak etmeyinHep burda ol kaybolma tam
Tamamaman halimem yandannnn severim seniiiii candannnnnnnnn Seviyorsan candan boşan gel kocandannnn
Ağima bu şarkıyla kimleri yakalarım die düşünrken olta ses cıkardı
Ben cok geri kaldım yogunum bu aralar ne oldu kiDahliadivin ilk günün nasıl geçti❤
İlk ben atladımAğima bu şarkıyla kimleri yakalarım die düşünrken olta ses cıkardı
İşe başladıBen cok geri kaldım yogunum bu aralar ne oldu ki
Ayy nevros sagol sordugun icin guzel gecti ekip guzel hepsi iyi insanlar sefimizle ayni koyden ciktik bi yakınlık olustu nerdeyse akraba ciktik yani simdilik ortam insanlar hersey yolunda bakalim zamanla daha iyi gorucem :)Dahliadivin ilk günün nasıl geçti❤
Çok sevindim canımMemnun olman önemliAyy nevros sagol sordugun icin guzel gecti ekip guzel hepsi iyi insanlar sefimizle ayni koyden ciktik bi yakınlık olustu nerdeyse akraba ciktik yani simdilik ortam insanlar hersey yolunda bakalim zamanla daha iyi gorucem :)
naberburdaaaa
Aynen cok şükür:) aglamamis birkac kez kapiya gitmis anne anne diye ama yaramazlik yapmamis guzel gecmis cok şükür yemegini falanda azda olsa yemis zamanla onu her gun biraktigimi anlayinca asiri tepki vermezse guzel atlaticaz insallah bu sureci :)Çok sevindim canım❤Memnun olman önemli
Oğlun ne yapmış seni aramış mı:)
İnşaallah canımAnlatırsın işe gittiğini geri geleceğini :)Zamanla alışır zaten:)Aynen cok şükür:) aglamamis birkac kez kapiya gitmis anne anne diye ama yaramazlik yapmamis guzel gecmis cok şükür yemegini falanda azda olsa yemis zamanla onu her gun biraktigimi anlayinca asiri tepki vermezse guzel atlaticaz insallah bu sureci :)
Aynen tam anlamiyor ama diyorum biseyler aksam gelicem falan :) yok masa basi benim isim bilgisayarda kalip yapiyorum. İki tane yardimci var angarya is hic yok o yuzden baya sakin duzenli gibi simdilik :)İnşaallah canımAnlatırsın işe gittiğini geri geleceğini :)Zamanla alışır zaten:)
Peki yorucu mu çok yoruldun mu:)
İyi hadi hayırlı olsunAynen tam anlamiyor ama diyorum biseyler aksam gelicem falan :) yok masa basi benim isim bilgisayarda kalip yapiyorum. İki tane yardimci var angarya is hic yok o yuzden baya sakin duzenli gibi simdilik :)
Tesekkurlerİyi hadi hayırlı olsun❤
Erkencisin abla hayırdırHayırlı geceler
Ancak boş kaldım:)Erkencisin abla hayırdır