- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Sayılmaz mı?Dizmana Pogaça dan sayılıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayılmaz mı?Dizmana Pogaça dan sayılıyor mu
Gözlerim kanıyor karbonhidratın dibine vurmaya toplanmissinizCanfeb burdayız
Bence sayılmazSayılmaz mı?
Allahım sana geliyorum yarebbimSenin tarif değişik canım ondan biebir aynısını isteyen olmadı:)
3-4 tarifi isteyen çok oldu:)
Neyse sen gözünü yum o zamanGözlerim kanıyor karbonhidratın dibine vurmaya toplanmissiniz
Gonder canım sevaptır, bizde cenaze evine pişi, bazlama vs hamurişi yapar giderizKomşular bugün aşağıda gözleme yapalım demisti herşeyi hazırladık sabahtan...mahallemizde yaşlı bir teyze vefat etmiş oraya göndersek ayip olur mu
Biz bulasmiyoruz neden diye sorarsan madalyamiz varBen diyetteyim beni bulastirmayin
İsteyen olmaz zaten:)Bence sayılmaz
Bizim burda sulu yemek çorba pilav gider genelde bunlar hani bereketli olur ya bilemedim o yüzden ..Gonder canım sevaptır, bizde cenaze evine pişi, bazlama vs hamurişi yapar gideriz
Hayır aksine misafirlerine ikram ederler:)Cidden iyi oluyor:)
Ben unu fazla indireyim o zaman eşimin içine doğmuş heralde unun hepsini indir sen demiştiBence çok makbule geçer allah rahmet eylesin
Sayılmaz mı?
Börek diye geçiyor sanki :)İsteyen olmaz zaten:)
Hazırlama poğaça ile birebir neden olmasın sadece bu yöresel:)
Ay sonunda gelirim bakmayaNeyse sen gözünü yum o zaman
Kömbe gibi bişey sankiHazırlama poğaça ile birebir neden olmasın sadece bu yöresel:)
Oylamaya gelirsinAy sonunda gelirim bakmaya
Şu patatesli poğaça patatesli börek kadar uzak oldugum bir hamur işi yok ya
Dızmanayı denemek istiyorum.
Allah kabul etsin şimdiden canım ellerinize sağlık çok sevaptırBizim burda sulu yemek çorba pilav gider genelde bunlar hani bereketli olur ya bilemedim o yüzden ..
Ben unu fazla indireyim o zaman eşimin içine doğmuş heralde unun hepsini indir sen demişti
Havan batsınBiz bulasmiyoruz neden diye sorarsan madalyamiz var