- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Eskiden bende el açması börekler yapar poğaça beceremezdimYahu bilmiyorum cidden , poğaça kültürüm yok diye yemekte mi bilmeyelim
Benim çorba kültürümde yoktu ilk katıldığımda Nevreste inanmıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden bende el açması börekler yapar poğaça beceremezdimYahu bilmiyorum cidden , poğaça kültürüm yok diye yemekte mi bilmeyelim
Benim çorba kültürümde yoktu ilk katıldığımda Nevreste inanmıyorlar
Sagolasin canim.Allah turkun yardimcisi olsun insallahgazanız mübarek olsun
Allah yardımcınız olsun canımSagolasin canim.Allah turkun yardimcisi olsun insallah
Tesekkur ederim canimAllah yardımcınız olsun canım
Yaoamayacakk Allah in kulu degilsin sen
Şaşırdım vallahi
Ekmek kategorisi olsa sende ekmek yapardın ama olmaz bence
Şu patatesli poğaça patatesli börek kadar uzak oldugum bir hamur işi yok yaIşte bizim pek öyle kültürümüz yoktur, ama pogacaya benzer dizmana, etli ekmek ve patatesli ekmek yeriz. Poğaça canım çektiğinde postaneden patatesli alırım o kadar
Canım kesinlikle yaşam şeklinden, bana poğaça say desen anca 3 tane sayarım düşün artık gerisini
Dızmanayı denemek istiyorum.Işte bizim pek öyle kültürümüz yoktur, ama pogacaya benzer dizmana, etli ekmek ve patatesli ekmek yeriz. Poğaça canım çektiğinde postaneden patatesli alırım o kadar
Canım kesinlikle yaşam şeklinden, bana poğaça say desen anca 3 tane sayarım düşün artık gerisini
Daha bir sürü tarif var onuda alan olur belkiDızmanayı denemek istiyorum.
Kaç tarif olduDaha bir sürü tarif var onuda alan olur belki
Daha çok değil 14 oldu:)Tarif arayanlar var:)Kaç tarif oldu
Abla tarifimi isteyen oldumuDaha bir sürü tarif var onuda alan olur belki
Eskiden bende el açması börekler yapar poğaça beceremezdim
Hayır aksine misafirlerine ikram ederler:)Cidden iyi oluyor:)Komşular bugün aşağıda gözleme yapalım demisti herşeyi hazırladık sabahtan...mahallemizde yaşlı bir teyze vefat etmiş oraya göndersek ayip olur mu
Bence çok makbule geçer allah rahmet eylesinKomşular bugün aşağıda gözleme yapalım demisti herşeyi hazırladık sabahtan...mahallemizde yaşlı bir teyze vefat etmiş oraya göndersek ayip olur mu
Dizmana Pogaça dan sayılıyor muDaha bir sürü tarif var onuda alan olur belki
Senin tarif değişik canım ondan biebir aynısını isteyen olmadı:)Abla tarifimi isteyen oldumu