- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sağlıcakla gelsin uyusun beşiğindeBulut yastık ve beşik kenarları dikildi ütüler yapıldı çanta hazırlandı o zamana kadar vaktim bol inşaallah Eki Görüntüle 2698842
HanimKelesimiGetir abla burdayız
Çok güzel olmuş canım. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahBulut yastık ve beşik kenarları dikildi ütüler yapıldı çanta hazırlandı o zamana kadar vaktim bol inşaallah Eki Görüntüle 2698842
Maşaallah canım çok güzel olmuş.Sağlıkla doğsun ,uyusun inşaallahBulut yastık ve beşik kenarları dikildi ütüler yapıldı çanta hazırlandı o zamana kadar vaktim bol inşaallah Eki Görüntüle 2698842
Ya bende yatak araştırmasına girdim çıkamıyorum bir türlü karar veremedim.Bulut yastık ve beşik kenarları dikildi ütüler yapıldı çanta hazırlandı o zamana kadar vaktim bol inşaallah Eki Görüntüle 2698842
İlk mi senin canım:)Ya bende yatak araştırmasına girdim çıkamıyorum bir türlü karar veremedim.
Patates sevmiyorum ben. Sanırım ondanBen severim:)
Hatta bir poğaçam var patatesli çok güzel olur:)
ooo soğan kıyma dedin kalbimi çaldın ❤Soğanlı koymalı harç varken hepsini geçtim lor varken patatesin ne haddine onların yerini doldurmak nana ya meydan okuyorum
Evetİlk mi senin canım:)
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah:)Evet
Hem güzel hem kullanışlı olsun derken karar veremiyorum.
Bu ayın sonuna alışveriş olayını bitirmem lazım.
Sonrası malum bekleyiş
Park Yatak baktın mı hiç. Kullanışlı oluyor bence. Kademeli olarak indirebiliyorsun. Fermuarlı olduğu için de çocuk rahatlıkla girip çıkabiliyor. Büyüklüğüne göre 5 yaşına kadar rahat kulanırsınYa bende yatak araştırmasına girdim çıkamıyorum bir türlü karar veremedim.
Amin canım sağolMaşallah sağlıcakla gelsin uyusun beşiğinde
Bulut yastık ve beşik kenarları dikildi ütüler yapıldı çanta hazırlandı o zamana kadar vaktim bol inşaallah Eki Görüntüle 2698842
Katılabirsin canımYeni kategori çok güzelmiş, Keşke bende katilabilsem
Hayırlı olsun canımEvva katıldım