- 24 Haziran 2015
- 39.889
- 154.579
- 598
Amin inşallah canım sağolasınSagol canım
Küçüklüğümüz de hangimiz yemedik ki :)
Mekanı cennet olsun. Kabri nurla dolsun teyzemizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım sağolasınSagol canım
Küçüklüğümüz de hangimiz yemedik ki :)
Mekanı cennet olsun. Kabri nurla dolsun teyzemizin
Allah iyilik versin kuzumNe güzel bende iyiyim şükür
Geldim evime nihayetJenna16 görünmüyor bugun
Sağol cennam amin cümlemize inşallahAllah iyilik versin kuzum
Teşekkür ederim sultanım senden bunu duymak gurur verici. Aynen yarın kategoriye bakayım da bi inşallah katılma durumum olursa tarif için yazarımWunderLost da çok iyi fakat bu ay katılmayacakmış,diğerlerinde beklerizAma kategoriyi görmeden karar vermeyelim
Amin kuzumSağol cennam amin cümlemize inşallah
Tamam canım inşaallahUygun olursa beklerim:)Teşekkür ederim sultanım senden bunu duymak gurur verici. Aynen yarın kategoriye bakayım da bi inşallah katılma durumum olursa tarif için yazarım
Yok yok buralardayım katılmasam bile bırakamam sizleriTamam canım inşaallahUygun olursa beklerim:)
Olmazsa kaybolma kendini hatırlat özlemeyelim
Dahli'nin yeni değil 1 yıldan fazla olmuştur:)Bi anda herkes pro olmuş da bi ben kalmışım gibi hissediyorum yaa merve Dahliadivin sizleri de yeni görüyorum yoksa ben mi geç fark ettim
Ben taze proyum cınım.Bi anda herkes pro olmuş da bi ben kalmışım gibi hissediyorum yaa merve Dahliadivin sizleri de yeni görüyorum yoksa ben mi geç fark ettim
Merve yeni,Dahliadivin hep kirmiziydiBi anda herkes pro olmuş da bi ben kalmışım gibi hissediyorum yaa merve Dahliadivin sizleri de yeni görüyorum yoksa ben mi geç fark ettim
CitirBen taze proyum cınım.
Valla ben ilk girdigim yarismada birinci olup pro olmustum yada ikinci sutas yarismasi yani cok uzun zaman oldu hatta siteyede yeni uyeydim pro oldugumu bile cok sonra burdaki muhabbetlerden anladimBi anda herkes pro olmuş da bi ben kalmışım gibi hissediyorum yaa merve Dahliadivin sizleri de yeni görüyorum yoksa ben mi geç fark ettim
Artık gelir o da.
Yokluğu belli oluyor onun da,gelsin artikArtık gelir o da.
Hemi de çok çıtıır
Hadi yaa bak onu yanlış hatırlamışımDahli'nin yeni değil 1 yıldan fazla olmuştur:)
Hayırlı olsun yaa darısı bana olsunBen taze proyum cınım.
Öyleymiş evet darısı bana inşallahMerve yeni,Dahliadivin hep kirmiziydi
Of sorma ben çok arıyorumYokluğu belli oluyor onun da,gelsin artik