Yarın yeni kategori açılıyor diyorum,su sıcak gelecek miisin diyorumBuyrun benim beni şitmişsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yeni kategori açılıyor diyorum,su sıcak gelecek miisin diyorumBuyrun benim beni şitmişsiniz
Evet canım açıklandıktan sonra eğer katılmak istersen Nevreste ablaya özelden tarifini söyleyeceksin detaylı bir şekilde yapıp çekip atman lazım zor bişey değil aksine çok eğlenceliSartlar nasil ? Tarifi yapma aşaması fotolar hersey adim adim gostercek miyiz
Canım benim çok teşekkür ederim güzel yorumun için ❤ ben yapmayı da ,yemeyi de ,yedirmeyi de çok seviyorum, yarışmaya katılmak da işin eğlencesi oluyor yarınki yarışmaya da katılırım bir aksilik olmazsapearlshine oda çok güzel tarifler yapıyor bence u ay sunumu,tarifi ve resim çekimi çok iyiydi:)
İnşaallah canım benim Mutlaka tarifini ve seni burada görmek isterimCanım benim çok teşekkür ederim güzel yorumun için ❤ ben yapmayı da ,yemeyi de ,yedirmeyi de çok seviyorum, yarışmaya katılmak da işin eğlencesi oluyor yarınki yarışmaya da katılırım bir aksilik olmazsa
Çok teşekkür ederim canım, darısı sana olsunKukrim tebrik ederim canım, 1.liğin ve madalyan hayırlı olsun ❤
Sen çağırırsın da ben gelmem miİnşaallah canım benim Mutlaka tarifini ve seni burada görmek isterim
CanımsınSen çağırırsın da ben gelmem mi
Sağolasın canım.Çok teşekkür ederim canım, darısı sana olsun
Yarın yarışmaya sen de katııılKukrim tebrik ederim
AA ne yarışması. Beni çağıran olmadı ki olamazdı daYarın yarışmaya sen de katıııl
Ben şimdi çağırıyom sabah belli olcak. 10.30 11.00 arası sanırım.AA ne yarışması. Beni çağıran olmadı ki olamazdı da
İnşallah o saate uyanırımBen şimdi çağırıyom sabah belli olcak. 10.30 11.00 arası sanırım.
Hepimiz tehlikedeyiz. Tatlı değilmiş. İnş dinazor çevirme filan kalmaz banaİnşallah o saate uyanırım
Hımmmm ne ola kiHepimiz tehlikedeyiz. Tatlı değilmiş. İnş dinazor çevirme filan kalmaz bana
Tam 11 de başlıyor herzamanBen şimdi çağırıyom sabah belli olcak. 10.30 11.00 arası sanırım.
Abla bazen ters köşe yapıyorHepimiz tehlikedeyiz. Tatlı değilmiş. İnş dinazor çevirme filan kalmaz bana
Bu kadar da konuya hakimimTam 11 de başlıyor herzaman