- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa teşekkür ederim nevreste ablacım :) buraya da uğrayamadım yoğunluktan ama tabiki fırsat buldukça devamm :))HayatSevinceGuzel bu ay bence sunumun şimdiye kadar olanların en iyisiydi bence devam etmelisin
Canım fotoğraflara göre oy verildiği için sunumda etkili oluyor.Sunumun iyiydi aslında ama tarifin bilinmedik bir tarifti:)Yok canim ya ben guzel yedimde yemedikleri icin oy vermediler
İnşaallah canım benimYaa teşekkür ederim nevreste ablacım :) buraya da uğrayamadım yoğunluktan ama tabiki fırsat buldukça devamm :))
Canım benim ya , güzel arkadaşım gerçekten öyle oldu insallah böyle devam eder amin .Hadi Kukrim Kukrişimiz geldi kutlamaya başlayalım
Kukrişim tebrik ediyorum
Yeni yaşına güzel başladın diye düşünüyorum
Umarım yüreğin gibi temiz ve güzel bir ömür geçirirsin
Madalya geliyor sonunda
AminCanım benim ya , güzel arkadaşım gerçekten öyle oldu insallah böyle devam eder amin .
Çok teşekkür ederim
ElalisLezzetliCipetpet e soralım?Bende merak ettim?
Evet canim onu verdin ben gecen seferde yapildi diye oy almaz dedim ben bilmedigim icin ortami anlamadimCanım fotoğraflara göre oy verildiği için sunumda etkili oluyor.Sunumun iyiydi aslında ama tarifin bilinmedik bir tarifti:)
Ben sana ilk saçaklı vermiştim sanki:)
Sağolasın canım,darısı senin başınaKukrim Tebrikler canim hakettin kazandin
İnşaallah geri döner canımElalis
Ablam birkaç haftadır girmiyor, üyeliğini dondurmuş canım. Ben de diyorum aç geri diye. Buradan ona çağrı yapmış olayım Emiraaammm nolur geri dön, sensiz yapamıyorumm
malatya adalarımızı tanıtalımÇok kolay olacak
Aynen Malatya yemekleri yapacaksınız:)
Ay bu fikre bayıldım
Kategoriyi değiştiriyorum
Önce yapılmış olması etkilemez canım:)Bazı kategorilerde öncelik bilindik tarifler oluyor,sonra sunumla destekleniyor ve o tarif alıyor:)Evet canim onu verdin ben gecen seferde yapildi diye oy almaz dedim ben bilmedigim icin ortami anlamadim
Hadi bekliyoruzŞimdi biraz mutevaziligimi konusturup kendime şarkı armağan edeyim
İyiyiz bizim olduğumuz bölgede hasar yok ama öyle bir salladı ki anlatamam. Ben dışardaydım o arada kızımla, yer ayağımın altından kaydı resmen neye uğradığımı şaşırdım. Evde olsak daha kötü hissederdik, evler çok fazla sallandı. Ben biraz soğukkanlıyım pek fazla korkmam; ailemden, komşulardan korkanları sakinleştirmeye çalıştım dışarlardaCanımsın nasılsınız ,iyi misiniz
Çok korkmuşsunuzdur.Onun etkisi geçmiyor
Biz hala atlatamadık:/
Aynen hemşommalatya adalarımızı tanıtalım
Ipucu yok hic, baktim goremedim :)S Sabr-Sukur-Dua yarın yeni kategori açılacak
Yanlız bizde çok kolay yemek yok o ne olacakAynen hemşom