Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım fotoğraflara göre oy verildiği için sunumda etkili oluyor.Sunumun iyiydi aslında ama tarifin bilinmedik bir tarifti:)
Ben sana ilk saçaklı vermiştim sanki:)
Hadi Kukrim
Kukrişimiz geldi kutlamaya başlayalım
Kukrişim tebrik ediyorum
Yeni yaşına güzel başladın diye düşünüyorum
Umarım yüreğin gibi temiz ve güzel bir ömür geçirirsin
Ablam birkaç haftadır girmiyor, üyeliğini dondurmuş canım. Ben de diyorum aç geri diye. Buradan ona çağrı yapmış olayım Emiraaammm nolur geri dön, sensiz yapamıyorumm
Canım fotoğraflara göre oy verildiği için sunumda etkili oluyor.Sunumun iyiydi aslında ama tarifin bilinmedik bir tarifti:)
Ben sana ilk saçaklı vermiştim sanki:)
Ablam birkaç haftadır girmiyor, üyeliğini dondurmuş canım. Ben de diyorum aç geri diye. Buradan ona çağrı yapmış olayım Emiraaammm nolur geri dön, sensiz yapamıyorumm
İyiyiz bizim olduğumuz bölgede hasar yok ama öyle bir salladı ki anlatamam. Ben dışardaydım o arada kızımla, yer ayağımın altından kaydı resmen neye uğradığımı şaşırdım. Evde olsak daha kötü hissederdik, evler çok fazla sallandı. Ben biraz soğukkanlıyım pek fazla korkmam; ailemden, komşulardan korkanları sakinleştirmeye çalıştım dışarlarda