- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.922
- 308
abla değilsin artık çünkü biz yaşıtız. 10 yaş aldım ona göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla değilsin artık çünkü biz yaşıtız. 10 yaş aldım ona göre
Oda imkansızNevoş topikten atana kadar tarif dilenmeye dewamke
Kiminprofil mesejlarina bak
Bende 10 yaş yaşlandım belkiNe kadar ayıp yaabla değilsin artık çünkü biz yaşıtız. 10 yaş aldım ona göre
Ne ipi ne ucu bee çok kolay dedin sadece,bi de 44 dedin kesin malatya yemekleriİpucu yok verdim almadınız
son profil mesajlarina bak görürsün
yok sen gençleşmissindirBende 10 yaş yaşlandım belkiNe kadar ayıp ya
Aynen Malatya yemekleri yapacaksınız:)Ne ipi ne ucu bee çok kolay dedin sadece,bi de 44 dedin kesin malatya yemekleri
yok sen gençleşmissindir
Demek ki keramet tabaktaSöylemesi ayıp benim var,köftem kazandı
Maalesef abla ilk defa katıldığım yarışmalarda nal topladım bu tarif pek içime sinmemişti zaten biraz aceleye geldi birkaç da ufak kazalar oldu, ben yeni kategoriyi bekliyodum merakla umarım katılabileceğim tarzda bir kategori gelir de katılırım. Depremin etkilerini unuturuz hem biraz oyalanarak
Kimin yahuson profil mesajlarina bak görürsün
Liste bende şu etkiyi uyandırdı.
Sen nerede yaşıyorsun canımMaalesef abla ilk defa katıldığım yarışmalarda nal topladım bu tarif pek içime sinmemişti zaten biraz aceleye geldi birkaç da ufak kazalar oldu, ben yeni kategoriyi bekliyodum merakla umarım katılabileceğim tarzda bir kategori gelir de katılırım. Depremin etkilerini unuturuz hem biraz oyalanarak
sesime gelKimin yahu
Senin poğaça da güzeldiBizede topuklamak düser ozaman
Ben İzmir'deyim abla. Herkesi çok etkiledi ülkecek çünkü fazla sarsıcıydı.Sen nerede yaşıyorsun canım
Ya ben dün 5 te zorla uyudum uyuyamadım
Çok etkilendim:/
İnan derdimiz o yoksa unutmak ,anlayışsız olmak değil olay
Yok canim ya ben guzel yedimde yemedikleri icin oy vermedilerSenin poğaça da güzeldi
Canımsın nasılsınız ,iyi misinizBen İzmir'deyim abla. Herkesi çok etkiledi ülkecek çünkü fazla sarsıcıydı.