- 24 Eylül 2018
- 98.377
- 294.774
- 698
Marmara bile çok kötü hissetti ,cok uzun sürdü ve çok şiddetliydiBu arada İzmir de yaşayan var mıydı çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marmara bile çok kötü hissetti ,cok uzun sürdü ve çok şiddetliydiBu arada İzmir de yaşayan var mıydı çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim şükür iyiyim şimdi senin sağlığın nasıl toparladın mıGeçmiş olsun canim
Şükür, iyiyim ben deTeşekkür ederim şükür iyiyim şimdi senin sağlığın nasıl toparladın mı
Evet baya uzun sürmüş abimler orada mecbur eve geri girdiler artçılar da oluyor ama yapacak bir şey de yok Allah korusun hepsiniMarmara bile çok kötü hissetti ,cok uzun sürdü ve çok şiddetliydi
Hep iyi ol inşallahŞükür, iyiyim ben de
Amin amin,felaketti, bitmeyecek sandikEvet baya uzun sürmüş abimler orada mecbur eve geri girdiler artçılar da oluyor ama yapacak bir şey de yok Allah korusun hepsini
Sağol canım,sen de iyi ol inşallahHep iyi ol inşallah
Yani uykulu bitkin halde mi oluyorsun onları içmezsenGunde 2turk 2nescafe iciyorum anca ayakta kalabiliyorum benim gibi olan varmi
Kizim çok fena sagolsun onun pesinde kosmaktan kahveye sariyorum yoksa uyucam sanirimYani uykulu bitkin halde mi oluyorsun onları içmezsen
BenGunde 2turk 2nescafe iciyorum anca ayakta kalabiliyorum benim gibi olan varmi
Ozaman yanliz degilmisim 1 ken 2 oldu 2ken 3cikarttim simdi 4 belki birine gidersem 5 oluyo yani
Gelirimde benim ki evde pazar günü ya ayak bağı olur falan halletmeye çalışıcam inşallahGelemez misin ?
Verdim yaÇok kısa sürdü
Aaay kime teşekkür ediyoruuuuz
Ne ara oldular nasil