- 24 Eylül 2018
- 98.377
- 294.774
- 698
Gelemez misin ?Pazar gününe denk geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelemez misin ?Pazar gününe denk geliyor
Yımırta bile kirmamaBüyük konuşma, gelirsin sen
Deme öyle deme,yeni kategori çok güzelYımırta bile kirmama
Eeee sanami soylediDeme öyle deme,yeni kategori çok güzel
Niye şaşırdınEeee sanami soyledi
Nebilim kimseye demiyoyaNiye şaşırdın
hiç. bugüne bugün yar.doc.edi. jennasın sen sana söylemicekte kime söylicek değil miNiye şaşırdın
Saksı mıyım ?değilimhiç. bugüne bugün yar.doc.edi. jennasın sen sana söylemicekte kime söylicek değil mi
Ben kimse değilimNebilim kimseye demiyoya
tabisiSaksı mıyım ?değilim
Onu farkettimBen kimse değilim
Takiliyorum canım ya ,göreceğiz hep birlikteOnu farkettim
Zorsa girmem zatenTakiliyorum canım ya ,göreceğiz hep birlikte
Değildir herhalde,bakalım ne çıkacakZorsa girmem zaten
Yimirtadan pogcadan rezil oldum kk ye bidaha olamamDeğildir herhalde,bakalım ne çıkacak
Hiç bile rezil olmadin,niye rezil olasın ? Gayet güzel, devam et benceYimirtadan pogcadan rezil oldum kk ye bidaha olamam
Allah kabul etsin inşallah iyi çok şükür idare ediyoruz diyelimBu ara pek girmiorum canim, annemin senesi yaklasti okumalarim var azcik. Nasilsin
Iyi düşünmüşsünBugun tatil cumhuriyet bayramı be kandil günaha girmiyehhhhhh dedim
Temizlikle uğraşıyordum Jennam biraz da mideyi üşütmüşüm dün geceden beri kötüydüm sabah okula da gidemedim. Hastaneye gittik bi serum verdi toparladım biraz dinleniyorum öyle evde. Aklımdasınız yaniNerelerdesin WunderLost
Geçmiş olsun canimAllah kabul etsin inşallah iyi çok şükür idare ediyoruz diyelim
Iyi düşünmüşsün
Temizlikle uğraşıyordum Jennam biraz da mideyi üşütmüşüm dün geceden beri kötüydüm sabah okula da gidemedim. Hastaneye gittik bi serum verdi toparladım biraz dinleniyorum öyle evde. Aklımdasınız yani