- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.096
- 698
Ben her ikisini istiom ikiz1.yi erkek 2.yi kız yaptık ona göre![]()

Gözüm yükseklerde

Abla bu arada kv üzülmez.. Patlat bitane daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben her ikisini istiom ikiz1.yi erkek 2.yi kız yaptık ona göre![]()
İnanmamıştım zatenAma sevmediği biri varmış benim adımdao zaman dedim rakika minik olmaz da melek koy tamam dedi bu isim ötekinden misli güzel dedi patladı gitti
(nasıl uydurdum ama )
Amin cennamÇok cilveli oluyorlar ya ,Allah sağlıklı,gönlünüze göre versin canım![]()
Ayyy keşkeBen her ikisini istiom ikiz
Gözüm yükseklerde
Abla bu arada kv üzülmez.. Patlat bitane daha![]()
Abla sen 20 gösterion torun demezlerAyyy keşkeBen aslında hepinize çifter çifter diyeceğim çekiniyorum
Kız doğana kadar 40 olurum eşimde 50
Torununuz mu derler![]()
Sağol canımAbla sen 20 gösterion torun demezler![]()
İnsnakn hiç elinden tutulmadan çocuk büyüttü mu çok yıpranıyorSağol canımAma eşim 20 göstermiyor
Ya ben gurbette tek büyüttüm .2 katı yıprandım.Rabbim olmayanlara çifter çifter nasip etsin![]()
Alırım 2 çiftSağol canımAma eşim 20 göstermiyor
Ya ben gurbette tek büyüttüm .2 katı yıprandım.Rabbim olmayanlara çifter çifter nasip etsin![]()
Eşimde ikizlerde hiç yardım etmedi.İnsnakn hiç elinden tutulmadan çocuk büyüttü mu çok yıpranıyorbenim eş de destek olmadı ilk iki de bakma kızın üstüne titriyor şimdi
çok zor bilirim
Uzakta ailesi olup ta ev iş yapamayanun halinden anliyorum![]()
İnşallah bir seferde hem kız hem erkek çocuk duygusunu yaşa balon anne balon anne diye eteğinde dolassinlarAlırım 2 çift![]()
Rabbim duysun sesini miniğimİnşallah bir seferde hem kız hem erkek çocuk duygusunu yaşa balon anne balon anne diye eteğinde dolassinlar![]()
Ama bu arti bazen çok işe yaramiyor muEşimde ikizlerde hiç yardım etmedi.
Annemde 7 ay gidip geldi.Sonra rahatsızlandı gelemedi.
Oğlum 5 aylıktı babsm hastalandı hiç gelen olmadı.Kızların okulda olunca sadece tatillerde geldim.
Her türlü işleri bana ait ,ödevleri dshil:)Bebekliği saymıyorum.
Bana artısı mecburen çok hızlandım.
Aynen canım çok büyük artıAma bu arti bazen çok işe yaramiyor mumesela bir mosafir gelecek iki saatte hazır ev iş
![]()
Abla yapcaz seni![]()
![]()
Teyze olacağım değil mi anneanne yapmazsınız beni![]()