- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Ben her ikisini istiom ikiz1.yi erkek 2.yi kız yaptık ona göre
Gözüm yükseklerde
Abla bu arada kv üzülmez.. Patlat bitane daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her ikisini istiom ikiz1.yi erkek 2.yi kız yaptık ona göre
İnanmamıştım zatenAma sevmediği biri varmış benim adımda o zaman dedim rakika minik olmaz da melek koy tamam dedi bu isim ötekinden misli güzel dedi patladı gitti (nasıl uydurdum ama )
Amin cennam evet maşalah hepsineÇok cilveli oluyorlar ya ,Allah sağlıklı,gönlünüze göre versin canım
Aynen ya
Amin cennam evet maşalah hepsine
Ayyy keşke Ben aslında hepinize çifter çifter diyeceğim çekiniyorumBen her ikisini istiom ikiz
Gözüm yükseklerde
Abla bu arada kv üzülmez.. Patlat bitane daha
Abla sen 20 gösterion torun demezlerAyyy keşke Ben aslında hepinize çifter çifter diyeceğim çekiniyorum
Kız doğana kadar 40 olurum eşimde 50
Torununuz mu derler
Sağol canımAma eşim 20 göstermiyorAbla sen 20 gösterion torun demezler
İnsnakn hiç elinden tutulmadan çocuk büyüttü mu çok yıpranıyor benim eş de destek olmadı ilk iki de bakma kızın üstüne titriyor şimdi çok zor bilirimSağol canımAma eşim 20 göstermiyor
Ya ben gurbette tek büyüttüm .2 katı yıprandım.Rabbim olmayanlara çifter çifter nasip etsin
Alırım 2 çiftSağol canımAma eşim 20 göstermiyor
Ya ben gurbette tek büyüttüm .2 katı yıprandım.Rabbim olmayanlara çifter çifter nasip etsin
Eşimde ikizlerde hiç yardım etmedi.İnsnakn hiç elinden tutulmadan çocuk büyüttü mu çok yıpranıyor benim eş de destek olmadı ilk iki de bakma kızın üstüne titriyor şimdi çok zor bilirim
Uzakta ailesi olup ta ev iş yapamayanun halinden anliyorum
İnşaallah yürektenAlırım 2 çift
İnşallah bir seferde hem kız hem erkek çocuk duygusunu yaşa balon anne balon anne diye eteğinde dolassinlarAlırım 2 çift
İnşaallah yürekten
Rabbim duysun sesini miniğimİnşallah bir seferde hem kız hem erkek çocuk duygusunu yaşa balon anne balon anne diye eteğinde dolassinlar
Ama bu arti bazen çok işe yaramiyor mu mesela bir mosafir gelecek iki saatte hazır ev işEşimde ikizlerde hiç yardım etmedi.
Annemde 7 ay gidip geldi.Sonra rahatsızlandı gelemedi.
Oğlum 5 aylıktı babsm hastalandı hiç gelen olmadı.Kızların okulda olunca sadece tatillerde geldim.
Her türlü işleri bana ait ,ödevleri dshil:)Bebekliği saymıyorum.
Bana artısı mecburen çok hızlandım.
Aynen canım çok büyük artıAma bu arti bazen çok işe yaramiyor mu mesela bir mosafir gelecek iki saatte hazır ev iş
Abla yapcaz seni
Teyze olacağım değil mi anneanne yapmazsınız beni
Yok teyzeye razıyımAbla yapcaz seni