- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Artık burda öyle minik diyen de var melekteSenin adın Melek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık burda öyle minik diyen de var melekteSenin adın Melek mi
Biz her yere yeterizAmin inşallah
Ben bilirim benim eşimde diyor ki sen şu telefonu elinden bıraksan iki taneye daha bakarsın
Benimde Nevreste o zamanArtık burda öyle minik diyen de var melekte
Evet ya,başka oluyorlar ikincisi kız olur inşallahBende kızları çok seviyorum Sağlıkla gelsinlerBaloncuk'un erkek ama
Amin inşallah
Ben bilirim benim eşimde diyor ki sen şu telefonu elinden bıraksan iki taneye daha bakarsın
Yaaa eşimle kız çocuklarına hayran hayran bakarız maşallah çok istiyor sana benzesin diyor tombul sarışın olsunBen kız hissediyorum :)
İnşaallah1 yi yaptırdık 2.ye geldi sıraEvet ya,başka oluyorlar ikincisi kız olur inşallah
Jenna iyi günler dilerBenimde Nevreste o zaman
İnşaallah Allah gönlünüze göre versinYaaa eşimle kız çocuklarına hayran hayran bakarız maşallah çok istiyor sana benzesin diyor tombul sarışın olsun
Çok cilveli oluyorlar ya ,Allah sağlıklı,gönlünüze göre versin canımYaaa eşimle kız çocuklarına hayran hayran bakarız maşallah çok istiyor sana benzesin diyor tombul sarışın olsun
Aklıma sen geldin zatenJenna iyi günler diler
Biz dediysek tamamİnşaallah1 yi yaptırdık 2.ye geldi sıra
Adim da asortikAklıma sen geldin zaten
İçimize öyle doğuyorBiz dediysek tamam
İnşallaaahhhhO kadar çok kişi için dua ettik ki,bir sürü bebeğimiz var hamdolsun Bal0ncuk ve sen sıradasınız inşallah
Aynen yaAdim da asortik
1.yi erkek 2.yi kız yaptık ona göreİnşallaaahhhh
Ama sevmediği biri varmış benim adımda o zaman dedim rakika ,minik olmaz da melek koy tamam dedi bu isim ötekinden misli güzel dedi patladı gitti (nasıl uydurdum ama )Benimde Nevreste o zaman
Amin ablacım rabbim evladında hayırlısını sağlıklısını versin hiç fark etmez bizim için başımız üstüne ❤İnşaallah Allah gönlünüze göre versin
Âmin kuzucugumİnşallaaahhhh