Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bayilazammm nasıl muhabbetler bunlar neden poğaça ya kaç Gr maya koyuyorsunuz onu yazmiyorsunuzŞimdi niloya burada olsaydı çoktan şikayet etmişti burası ciddi alan diye, gelir falan nickini tam yazamıyorum
Millet vekilleri çalışmıyormuş olmaz , bu durumda millet vekili yarışmaya katılanlar oluyorBen belediye başkanı mı oluyorum
Beni milletvekili yapın bari
Merak etme bende olayNasıl geri vites görüyorsun ilk işin ne olacak anladın herhal
Ne dövmesi seni düşünüyorum nevros, editör oldu da ne kazandın? Yarışmaya katılsan en azından 2 haftalık kahvaltılık kazanırsınHem döver hem severim diyorsun
Aman diyeyim kendi başını yakarsınEtiket mi yapsam
Niye katılıyorsun diyen olmazNe dövmesi seni düşünüyorum nevros, editör oldu da ne kazandın? Yarışmaya katılsan en azından 2 haftalık kahvaltılık kazanırsın
Kıymetin bilinmiyor ortim ama ben öyle miyim bakNe dövmesi seni düşünüyorum nevros, editör oldu da ne kazandın? Yarışmaya katılsan en azından 2 haftalık kahvaltılık kazanırsın
Gördük ne kadar kıymet bildiğiniKıymetin bilinmiyor ortim ama ben öyle miyim bak
Yol mol olmayınca onlar suçlanıyorBelediye başkanları çok mu çalışıyor
Şaka dimiGördük ne kadar kıymet bildiğini
Hadi kuzumAynen biz çıkalım
BelliBJK liyim zaten
Aynen kafan rahat olur bana deseler ben tınlamam ama sen hemen üzülür katılmazsınNiye katılıyorsun diyen olmaz
Geldiim
Eşim her çukura girdiğinde nedense ebelerinin kulagini cinlatiyor iyi ki dogurdular diyor sanırımYol mol olmayınca onlar suçlanıyor
Allah'tan sen varsın kukimKıymetin bilinmiyor ortim ama ben öyle miyim bak