- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.504
- 698
NağberAhhh ahhh bir gıybet yapacak arkadaş yok burada , kendi kendime kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NağberAhhh ahhh bir gıybet yapacak arkadaş yok burada , kendi kendime kaldım
Ne güzel bir dua öyle teşekkür ederimYalnız değilim hayranın çok Bakınız şekil 1A Nevreste abla =) Takipteyim yiyemesekte gözümüz gönlümüz açılıyor. Hep diyorum gönlüm seni seçti
Minik Duduklu Tencere Beğendiğimi anında duyururum. Emeğine sağlık derim hep. Bunlar hep emek ve gönül işi. Biz yemeğe sevgimi kattım ondan güzel oldu diyen annelerle büyüdük. O yüzden tabağı güzelin yüreği güzeldir bizim defterimizde @Sabr-Sukur-Dua ile olan durumum 3-4 kez kim yaptı bakmadan tabağına oy atmamla çıktı. Takipteyim hepinizi bol, bereketli, sağlıklı, huzurlu yemekleriniz olsun.
Ahh minik ahh , beni suçluyorlarNağber
Okudugim kadari ile konu editorluk galiba sanırsamAhh minik ahh , beni suçluyorlar
O kadar ağladım Nevreste ve benim aramda oylama olacak oyunu bana ver, konu önemli değil boşver
Ortilerin gülü, hep beni destekle mu Ne ablanin yerine seni getireceğim, istediğini banlarsın
Okumak iyi birşey değil, o bizim özelimizdiOkudugim kadari ile konu editorluk galiba sanırsam
Göz misafiri oldum affetOkumak iyi birşey değil, o bizim özelimizdi
.Ortilerin gülü, hep beni destekle mu Ne ablanin yerine seni getireceğim, istediğini banlarsın
Birleştirince mune mi oluyor o kukrim tırpan mi atacak bizeOrtilerin gülü, hep beni destekle mu Ne ablanin yerine seni getireceğim, istediğini banlarsın
Sende mi NanacısınOkudugim kadari ile konu editorluk galiba sanırsam
Affetmem için oyGöz misafiri oldum affet
.
Her zaman orti ,tam destek hep destek
Birleştirme, deşifre olmasın diye ayrı yazdım biri bildirirse oradan yırtacağımBirleştirince mune mi oluyor o kukrim tırpan mi atacak bize
Kabul et nevos koltuğu gençlere bırakmanın zamanı geldi
Sanırım sabah öğlen akşam 3 doz yürek yedinizKabul et nevos koltuğu gençlere bırakmanın zamanı geldi
Aman ne mune ablası ben orda mu ne demek istedimMune yi ayrı yazmışsın belli olmuyor