Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa yerum seni düşünmen yeter bende çok kişiye vermek isterim ama 2 hakkımız var ❤1 oyum daha olsaydı sanaydi emin ol bi dahaki sefere ins Allah
Teşekkür ederimCepli sandviç poğaça vede leopar poğaçadan yana kullandım oylarımı
ellerinize sağlık
Bol şans
Çok teşekkür ederimBen dee simit poğaça ve leopar poğaçaya oyumu verdim. Elinize sağlık hak eden kazansın.
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimBen dee simit poğaça ve leopar poğaçaya oyumu verdim. Elinize sağlık hak eden kazansın.
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Ben yarışmalara katılmadan önce oy verirken isimleri görüyordum. Ondan yazayım dedim yine karıştırdım ortalığı sanırımAslında olmasa çok iyi:)Özelden yeni gelenlere hep yazıyorum:)Sadece 1 tane resminizde tarih olsun ,ama hepsinde oluyor bunda benim suçum yokMecburen ekliyorum ama keşke dikkat edilse sadece birinde olsa:)
Canım zaten kimin ne yaptığı görülüyor .Linki tıklayınca konuya gidiyoruz:)
Arkadaş oyu bildiirm gidene kadar oluyor bildirim gidince arkadaş oyları devede kulak oluyor.İlk defa katılıyorsun ondan bilgi vermek istedim:)İçin bu konuda rahat olsun:)
TeşekkürlerOyumu verdim, herkese başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım enişteye selamlarKıymalı çiçek ve kavuk poğaçaya gitti oylarım baktım ben seçemiyorum bir türlü telefonu eşime verdim o seçti hanımlar. Herkesin eline sağlık ama maaşallah bize
Aleyküm selam teşekkür ederim diyorTeşekkür ederim canım enişteye selamlar
Ben ederim merak etme :)Kizlar belli unca bana el edin
Elifimle eşitiz şimdilik inşallah diyelim@Evva ahir bu sefer oluyor galiba kiz senin
❤ saygılar efenimAleyküm selam teşekkür ederim diyor
Bence bu defa olacak kuzum öyle hissettim hadi bakalımElifimle eşitiz şimdilik inşallah diyelim
Yaa çok teşekkür ederim canım inşallahBence bu defa olacak kuzum öyle hissettim hadi bakalım
İsimleri hepimiz görüyoruz canım:)Yani resimde isim olması mühim değil zaten resimlerin üzerindeki linkleri tıklarsak kimin yaptığı görünüyor:)Ben yarışmalara katılmadan önce oy verirken isimleri görüyordum. Ondan yazayım dedim yine karıştırdım ortalığı sanırım
Yavaş yavaş öğrenicem inşallah