- 24 Eylül 2018
- 98.493
- 295.054
- 698
Yapan kişiler kendileri eklemiştir:)Bazı fotoğraflarda adlar yazıyor ondan sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapan kişiler kendileri eklemiştir:)Bazı fotoğraflarda adlar yazıyor ondan sordum
Aslında olmasa çok iyi:)Özelden yeni gelenlere hep yazıyorum:)Sadece 1 tane resminizde tarih olsun ,ama hepsinde oluyor bunda benim suçum yokMecburen ekliyorum ama keşke dikkat edilse sadece birinde olsa:)Bazı fotoğraflarda adlar yazıyor ondan sordum
Ne demek canım hem tarifin hem sunumun çok güzeldi ellerine sağlıkEvet öyle oldu
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canancığım
Ne demek canım hem tarifin hem sunumun çok güzeldi ellerine sağlık
Evet öyle oldu
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canancığım
Teşekkür ederim canımOyumu Külah Poğaçaya ve Kıymalı Çiçek Poğaçaya verdim, herkesin eline sağlık
Ben ilk katıldığımda kendime oy vermiştim hahaha bir deneyeyim dedim vermiş bulunmuştumAslında olmasa çok iyi:)Özelden yeni gelenlere hep yazıyorum:)Sadece 1 tane resminizde tarih olsun ,ama hepsinde oluyor bunda benim suçum yokMecburen ekliyorum ama keşke dikkat edilse sadece birinde olsa:)
Canım zaten kimin ne yaptığı görülüyor .Linki tıklayınca konuya gidiyoruz:)
Arkadaş oyu bildiirm gidene kadar oluyor bildirim gidince arkadaş oyları devede kulak oluyor.İlk defa katılıyorsun ondan bilgi vermek istedim:)İçin bu konuda rahat olsun:)
O zaten klasik canım hepimiz yaptıkBen ilk katıldığımda kendime oy vermiştim hahaha bir deneyeyim dedim vermiş bulunmuştum
Bende ilk katıldım, bi deneyeyim dedim de vaz geçtim. eğer denesem çok komik olacakmış.Ben ilk katıldığımda kendime oy vermiştim hahaha bir deneyeyim dedim vermiş bulunmuştum
Ben henüz yapmadım belki bir günO zaten klasik canım hepimiz yaptık
Ahaha aynen hatta tek oyum kendimdiBende ilk katıldım, bi deneyeyim dedim de vaz geçtim. eğer denesem çok komik olacakmış.
Ozaman iyiki vermişsinAhaha aynen hatta tek oyum kendimdi
Ay yok iyice rezillikti bence oylara baktığımda sadece kendimi görmek ahahaOzaman iyiki vermişsin
Ya kendime oy vermedim diye hiç oyum olmazsaAhaha aynen hatta tek oyum kendimdi
Kizlar belli unca bana el edinKasim1 gibi yenisi gelecek,ona katılırsın:)
Daha çok varKizlar belli unca bana el edin
Hadi canım kendine vermedin miBen henüz yapmadım belki bir gün